- Adım
- Cem
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 18
Xml den önceee kasıyordu xml yükledikten sonra da devam ediyorXml yükledikten sonra mı kasmaya başladı yani hocam
Xml den önceee kasıyordu xml yükledikten sonra da devam ediyorXml yükledikten sonra mı kasmaya başladı yani hocam
Bende arayüz çok kasılıyor ve donuyor buna bir çözüm varmıdır acaba
Kasma sorunu rom ile alakalı sanırım hocam. Yeni bir gcam bulduğumda paylaşacağım.Xml den önceee kasıyordu xml yükledikten sonra da devam ediyor
Hocam note 6 pro için uygun gcam var mı? Veya hangi gcami önerirsiniz? MIUI 11 Android 9. Ve sizce stock kamerayla arasında çok fark olur mu?Kasma sorunu rom ile alakalı sanırım hocam. Yeni bir gcam bulduğumda paylaşacağım.
Xml yi yükledinizmi hocam?fotoğraf çekemiyorum çektikten sonra galeriye gelmeden kayboluyor
miui11 android9
Hocam note 6 pro için uygun gcam var mı? Veya hangi gcami önerirsiniz? MIUI 11 Android 9. Ve sizce stock kamerayla arasında çok fark olur mu?
Camera 2 API açılmadığı için yükleyemedim hocam :/Xml yi yükledinizmi hocam?
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera ve Camera2APİ Yükleme Anlatımı
Redmi Note 6 Pro için Camera2Api etkinleştirme ve Google Kamera Uygulamasını yükleme anlatımıdır. Google Kamera [9.0 PİE] için çalışan sürümler. Not: Dili İngilizce'dir 21.05.2019: İNDİR 26.05.2019: İNDİR 28.05.2019: İNDİR 02.06.2019: İNDİR 15.06.2019: İNDİR 17.06.2019: İNDİR 18.06.2019...forum.miuiturkiye.net
Bu konuya bakabilirsiniz.
Özellikle gece çekimlerinde önemli derecede fark oluyor arada.
Fotoğrafta iki kişi varsa bu hatayı veriyor genelde. Tek başıma çektiğimde hiç sorun çıkarmadı bu zamana kadar.Cihaz note 8 Pro miui sürüm 11.0.6 Global yüklediğim sürüm ise gcamın Gcam 6.1.021 sürümü portre modunda böyle siyah ekran alıyorum ön kamera ilw bunun sebebi nedir xlm dosyası yüklü ilk başta güzel çektim bir kaç fotoğraf sonra siyah ekran vermeye başladı bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler
yok hocam kendimi çekiyorum yine aynıFotoğrafta iki kişi varsa bu hatayı veriyor genelde. Tek başıma çektiğimde hiç sorun çıkarmadı bu zamana kadar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu konudaki GCam'i deneyin isterseniz XML ve XML'siz. Şimdi tekrar denedim çalışıyor yaniyok hocam kendimi çekiyorum yine aynı