- Adım
- Veysel
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 19
Bende çok fazla kasıyor
Konunun içeriğinde bütün işlemler tek tek anlatılıyor.Arkadaşlar gcam için yardımcı olacak varmı
yüklediklerim de kendi kamerasından kötü
APK, xml filan bilgim yok
note 8 ppro6resmi cihaz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba. Redmi Note 8 Pro için çok stabil çalışan bir Google Kamera sürümünü sizlerle paylaşıyorum.
GENİŞ AÇI
NORMAL KAMERA
TELEFOTO LENS
YÜKLEME TALİMATI
•İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın.
•Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin.
•Yükle butonuna tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın.
KURULUM SONRASI ÖNERİLEN AYARLAR
Config İndirme Linki
•.xml uzantılı config dosyasını yukarıdan indirin.
•Dosya yöneticisini açarak ana dizine trCamera klasörü oluşturun.
•Bu Gcam klasörünün içine XMLConfigs klasörü oluşturun.
•İndirdiğiniz .xml uzantılı dosyayı XMLConfigs klasörünün içine atın.
•Google Kamera uygulamasını açın.
•Alttaki resimde işaretli olan siyah alana çift tıklayın.
•Açılan pencerede MTXtrCam-V5-Natural.xml yi seçerek restore butonuna tıklayın.
•İşlem tamamlanmıştır. Yeni ayarlarınızı güle güle kullanın.
Soldaki butonlar üstten aşağıya sırası ile:
1)Astrophoto modunu etkinleştirir. Bu modda tripod yardımı ile daha uzun süre çekim yaparak yıldızları çekebiliriz. Bu buton sadece Nigh Sight te görünür.
2)Işık İzleme modunu etkinleştirir. Bu mod sayesinde tripod yardımı ile aşağıdaki gibi fotoğraflar çekebiliriz. Tabi bu konu başlı başına bir fotoğrafçılık dalıdır. Bu butonda sadece Night Sight te görünür.
3)Libpatcher seçeneğidir. Yüklediğimiz XML libpatcherda değişiklikler yapar. Yani bu buton aktif kalmalı.
4)Bu buton ile fotoğrafta Otomatik parlaklık ve +0.4 parlaklık arasında geçiş yapabilirsiniz. Kapalıyken Otomatik, Açıkken +0.4 anlamına gelir.
5)Bu buton AWB(Renk Dengesi) anlamına gelir. Bu buton ile farklı renk tonlamalarında fotoğraflar elde edebilirsiniz. İsteğe göre ayarlanabilir. Varsayılanda kalması daha iyidir.
ÖNERİ!
Google Camera için mutlakaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu özellikler için Google Kamera> Ayarlar> Enable Google Photos seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Android 10 MIUI 11.0.1 de bu kamera çalışıyor. Sanki XML yüklenmemiş gibi sizde hocam. Yüklediniz mi?hocam benim cihazım android 10 miui 11.0.1 ama google kamera çalışmıyor.
Benim cihazim da aynı sürüm herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu uygulamadahocam benim cihazım android 10 miui 11.0.1 ama google kamera çalışmıyor.