soru günceldir arkadaşlar. yardımHocam her şey takır takır çalışıyor gece modu hariç. Gece modunda fotoğraf çekmeye başladığım zaman sabit tutun yazısı geldiğinde uygulamadan atıyor. Config'inizi de yükledim. Bunun için bildiğiniz bir ayar var mı?
Rica ederim hocam. Yorumlarinizi bekliyor olacagim.
Gcam lerin hepsi bizim telefonlarda kasıyorHocam merhabalar. Gcamı yükledim. Yalnız portre modunda vs. Çok kasma yapıyor. Config ayarlarınıda yükledim. Acaba bu durum normal mi yoksa benim telefonlamı alakalı.
Cevap için teşekkürler hocam bunu bilmiyordum. Bu arada şuanda güncel olan gcam trCamera mı ? Yoksa bundan daha iyisi var mıGcam lerin hepsi bizim telefonlarda kasıyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevap için teşekkürler hocam bunu bilmiyordum. Bu arada şuanda güncel olan gcam trCamera mı ? Yoksa bundan daha iyisi var mı
site çok işime yarayacak. Peki son olarak önerebileceginiz configs xml varmı acaba.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan güncel ve bizim cihazlar için uygun olanları takip edebilirsiniz.
Ben wyroczen's 7.3 v2 sürümünü kullanıyorum.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzun uğraşlar sonucu kasma problemi bende kalktı nerdeyse hocam , çok zorlayınca anlık takılmalar yaşanıyor sadece. bence tekrar deneyinÇekilen fotoğraflarda yazılımsal etkisi hoş renkler canlı oluyor. Kullanmak istesem de kasma sorunu nedeniyle olmuyor. Belki değişmiştir diye bir deneyim dedim yine aynı kasma sorunu devam.
root varsa bufferfix ile kasma sorunu gidiyor ama bazı configler de kasma sorunun ortadan kaldırıyorsite çok işime yarayacak. Peki son olarak önerebileceginiz configs xml varmı acaba.
site içinde yazanlar şu şekilde.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uzun uğraşlar sonucu kasma problemi bende kalktı nerdeyse hocam , çok zorlayınca anlık takılmalar yaşanıyor sadece. bence tekrar deneyin