Yardım Redmi Note 8 pro Global

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11 - 11.0.5.0 PGGMİXM
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,
Cihazım redmi note 8 pro 6-128 GB global tr cihazı mxm 11.0.5.0 versiyon 5 güncellemesi yeni geldi dün yaptım ama öncesinde bootloder kilidini açmak için 1 hafta önce başvuru yapmıştım şuanda doldu süre açtım bootloder kilidini rom degistirmek istiyorum sadece değiştirmek istemem MIUI dialer ve Mesaj uygulaması için buda sanırım Endonezya sürümünde herşey sorunsuz hindistan sürümünde NFC harici herşey çalışıyormuş ben en güncel romu indirip direk flashlayabilirmiyim yukarda cihazimin sürümünü yazdım sonuç olarak çünkü yazdığım iki romda bu sürümler mevcut değil mantık olarak sürüm düşmüş olucak hardbrick yada soft brick olma ihtimali varmi? Eğer yoksa direk yukleyebilirmiyim root falan istemiyorum sadece istediğim iki özellik yardımcı olursanız memnun olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde gerçekten bilgi sahibi olan bir arkadaşım cevap verirse gerçekten mutlu olurum sonuç olarak riskler var ama karambole varsayım ile hareket edemem edecek durumumda yok çünkü yedek cihazım yok sıkılacak tek kurşun var yani

KadoReyz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kado
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Merhaba,
Cihazım redmi note 8 pro 6-128 GB global tr cihazı mxm 11.0.5.0 versiyon 5 güncellemesi yeni geldi dün yaptım ama öncesinde bootloder kilidini açmak için 1 hafta önce başvuru yapmıştım şuanda doldu süre açtım bootloder kilidini rom degistirmek istiyorum sadece değiştirmek istemem MIUI dialer ve Mesaj uygulaması için buda sanırım Endonezya sürümünde herşey sorunsuz hindistan sürümünde NFC harici herşey çalışıyormuş ben en güncel romu indirip direk flashlayabilirmiyim yukarda cihazimin sürümünü yazdım sonuç olarak çünkü yazdığım iki romda bu sürümler mevcut değil mantık olarak sürüm düşmüş olucak hardbrick yada soft brick olma ihtimali varmi? Eğer yoksa direk yukleyebilirmiyim root falan istemiyorum sadece istediğim iki özellik yardımcı olursanız memnun olurum

Birde gerçekten bilgi sahibi olan bir arkadaşım cevap verirse gerçekten mutlu olurum sonuç olarak riskler var ama karambole varsayım ile hareket edemem edecek durumumda yok çünkü yedek cihazım yok sıkılacak tek kurşun var yani
Size zahmet ayarlar ve telefon hakkında kısmından ekran görüntüsü atmanız mümkün mü?

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
İsminde pro var diye almayın bu telefonu diye ilk çıktığında her gün yazdım... İşlemci gücüne ihtiyaç yoksa bedava verilse kapıdan içeri alınmaz... 8-|

Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
hocam cihazın sürümü global 11.0.5.0 PGGMIXM

Oyla:

KadoReyz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kado
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
2 den 5e zıpladı.
3 yok 4 yok
Bir size mi güncelleme geldi?
Var bir şey ya hayırlısı
bekle hocam

ikna olduysak konuya dönelim destek olabiliyormusunuz???

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-07-02-02-32-738_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-01-07-02-02-32-738_com.android.settings.jpg
    188,8 KB · Görüntüleme: 57
Oyla:

Ayduyd123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FEDERICO
Cihazım
Galaxy Note 10+
Konular
3
sinanmerve2434 Ne yaptınız hocam kurmayı denediniz mi?, ben de konunun takipçisiyim PGGEUXM rom dan endonezya romuna geçmeyi planlıyorum, XiaomiTool v2 offical rom kurmak istediğimiz için güvenli gözüküyor, araştırmalarıma göre program zaten sadece uygun romları gösteriyor tek yapılmaması gereken programda kurulumdan sonra bootloader kilidini tekrar kapatmanı sağlayan bir tiki işaretlememek. denerseniz lütfen bizi de bilgilendirin.

Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
sinanmerve2434 Ne yaptınız hocam kurmayı denediniz mi?, ben de konunun takipçisiyim PGGEUXM rom dan endonezya romuna geçmeyi planlıyorum, XiaomiTool v2 offical rom kurmak istediğimiz için güvenli gözüküyor, araştırmalarıma göre program zaten sadece uygun romları gösteriyor tek yapılmaması gereken programda kurulumdan sonra bootloader kilidini tekrar kapatmanı sağlayan bir tiki işaretlememek. denerseniz lütfen bizi de bilgilendirin.
Yaptım kardeşim hiç problem de yaşamadım on numara 5 yıldız yapabilirsiniz

Bootloder kilidini açıp yasal endonezya romunu kurabilirsiniz benim amacım Google uygulamalarından kurtulmakti çok şükür kurtuldum on numara beş yıldız oldu gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz korkmayın yeterki rom yasal olsun robot falan yapmaya çalışmayın romu değiştirin yeterli number one

Oyla:

Ayduyd123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FEDERICO
Cihazım
Galaxy Note 10+
Konular
3

Bootloder kilidini açıp yasal endonezya romunu kurabilirsiniz benim amacım Google uygulamalarından kurtulmakti çok şükür kurtuldum on numara beş yıldız oldu gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz korkmayın yeterki rom yasal olsun robot falan yapmaya çalışmayın romu değiştirin yeterli number one

Harika bir haber! Peki hocam nfc 4.5g volte gibi ozelliklerin hepsi calisiyor mu? Ve hangi programlari kullanip nasil yaptigini anlatirsan cok makbule gecer.

Oyla:
Üst Alt