Yardım Redmi Note 8 pro Global

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11 - 11.0.5.0 PGGMİXM
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,
Cihazım redmi note 8 pro 6-128 GB global tr cihazı mxm 11.0.5.0 versiyon 5 güncellemesi yeni geldi dün yaptım ama öncesinde bootloder kilidini açmak için 1 hafta önce başvuru yapmıştım şuanda doldu süre açtım bootloder kilidini rom degistirmek istiyorum sadece değiştirmek istemem MIUI dialer ve Mesaj uygulaması için buda sanırım Endonezya sürümünde herşey sorunsuz hindistan sürümünde NFC harici herşey çalışıyormuş ben en güncel romu indirip direk flashlayabilirmiyim yukarda cihazimin sürümünü yazdım sonuç olarak çünkü yazdığım iki romda bu sürümler mevcut değil mantık olarak sürüm düşmüş olucak hardbrick yada soft brick olma ihtimali varmi? Eğer yoksa direk yukleyebilirmiyim root falan istemiyorum sadece istediğim iki özellik yardımcı olursanız memnun olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde gerçekten bilgi sahibi olan bir arkadaşım cevap verirse gerçekten mutlu olurum sonuç olarak riskler var ama karambole varsayım ile hareket edemem edecek durumumda yok çünkü yedek cihazım yok sıkılacak tek kurşun var yani

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu program ile sorunsuz geçersiniz.. Uygulamaya mi hesabı ile giriş yapın, youtube üzerinden işlemlere başlamadan önce videosunu izleyin..

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stoya hocam teşekkürler ancak yukarda belirttiğim kritirler var o kısmı çok önemli onunla alakalı bir bilgi alabilirsem şimdi baslayacam sürüm dusuruyorum sonuç olarak kararli olsada antrool yapsamda sorun olucakmi olmayacakmi bunu öğrenmek istiyorum 11.0.3.0 yada 11.0.2.0 sürümünü yükleyecem sonuç olarak anlatabildim sanırım problemimi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sizin cihaz da anti rollback olayı yok, twrp kurarken brick oluyor diye biliyorum, linkte verdiğim program ile bir sorun olacağını sanmıyorum, program kendi her işi hallediyor.. Bu linkte bu program ile rom değiştirenler olmuş...

İşlemlere başlamadan önce muhakkak anlatılanları ve videoyu dikkatlice izleyin...

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Konuya teknik olarak hakim değilim fakat işlemcinin mtk olmasından dolayı brick olan telefon sayısı az değil forumda. Bu ayrıntıya dikkat edin lütfen.

Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
İşte bahsettiğim olay budur bu çok önemli bir konu patlamak istemiyorum

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
İşte bahsettiğim olay budur bu çok önemli bir konu patlamak istemiyorum
Mtk olması sıkıntı. Çoğu cihaz bu sebepten dolayı çöktü. Yazılıma müdahale konusunda maalesef çok sorun oluyor bu işlemcilerde. Sana tavsiyem bol bol videolu yapım aşamalarını izle ve iyice araştır. Sonra basın ağrımasın.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
Mtk olması sıkıntı. Çoğu cihaz bu sebepten dolayı çöktü. Yazılıma müdahale konusunda maalesef çok sorun oluyor bu işlemcilerde. Sana tavsiyem bol bol videolu yapım aşamalarını izle ve iyice araştır. Sonra basın ağrımasın.

Bence hiç yapmamak daha mantıklı geliyor bu kadar yazismadan sonra demekki risk büyük bence hiç gerek yok ileriki dönemde illaki gelir diye düşünüyorum hayrilisi bakalim

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Bence hiç yapmamak daha mantıklı geliyor bu kadar yazismadan sonra demekki risk büyük bence hiç gerek yok ileriki dönemde illaki gelir diye düşünüyorum hayrilisi bakalim
Normal snapdragon işlemciye göre riski tabiki yüksek. Twrp konusunda çok sorun yaşandı. Sen normal rom yükleme yapacaksın doğal olarak twrp ye göre riski daha az. Riski göze alıp almamak tabiki sana kalmış bir durum. Sadece demek istediğim iyiyce araştır öyle yapacaksan yap.

Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
Normal snapdragon işlemciye göre riski tabiki yüksek. Twrp konusunda çok sorun yaşandı. Sen normal rom yükleme yapacaksın doğal olarak twrp ye göre riski daha az. Riski göze alıp almamak tabiki sana kalmış bir durum. Sadece demek istediğim iyiyce araştır öyle yapacaksan yap.

Haklısınız ama işte bakarsak duruma aslında yasal bir rom yükleme yapılacak ama işte insan tek telefonu olunca düşünmeden edemiyor

Oyla:
Üst Alt