Yardım Redmi Note 8 pro Global

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11 - 11.0.5.0 PGGMİXM
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,
Cihazım redmi note 8 pro 6-128 GB global tr cihazı mxm 11.0.5.0 versiyon 5 güncellemesi yeni geldi dün yaptım ama öncesinde bootloder kilidini açmak için 1 hafta önce başvuru yapmıştım şuanda doldu süre açtım bootloder kilidini rom degistirmek istiyorum sadece değiştirmek istemem MIUI dialer ve Mesaj uygulaması için buda sanırım Endonezya sürümünde herşey sorunsuz hindistan sürümünde NFC harici herşey çalışıyormuş ben en güncel romu indirip direk flashlayabilirmiyim yukarda cihazimin sürümünü yazdım sonuç olarak çünkü yazdığım iki romda bu sürümler mevcut değil mantık olarak sürüm düşmüş olucak hardbrick yada soft brick olma ihtimali varmi? Eğer yoksa direk yukleyebilirmiyim root falan istemiyorum sadece istediğim iki özellik yardımcı olursanız memnun olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde gerçekten bilgi sahibi olan bir arkadaşım cevap verirse gerçekten mutlu olurum sonuç olarak riskler var ama karambole varsayım ile hareket edemem edecek durumumda yok çünkü yedek cihazım yok sıkılacak tek kurşun var yani

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Siz hala android 9 da mısınız? Android 10 a beklerim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
4
Harika bir haber! Peki hocam nfc 4.5g volte gibi ozelliklerin hepsi calisiyor mu? Ve hangi programlari kullanip nasil yaptigini anlatirsan cok makbule gecer.
Kardeşim xiaomitol V2 ile yaptım bu cihazda çalışması gereken ne varsa herşey eksiksiz çalışmakta bizzat kendim test ettim şarj sorunu falanda kesinlikle yok bilakis daha fazla gidiyor 128 GB dahili 64 GB ekstra hafıza kartı takribi 100 GB dolu en ufak ne kasma nede birşey on numara yasal ve orninal romu bulup bas flashi sakin sakin root yada twrp ile falan uğraşma brick edersin cihazi yazılımi yükle sonra birkezde sıfırla elinle makineyi uygulamalarını kur rahatına bak

Siz hala android 9 da mısınız? Android 10 a beklerim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ne gibi değişiklikler var hocam yazarmisiniz rica etsem ne zaman geldi birde global mi cihaziniz

Hocam xda n betayi yüklemişsin şimdi baktım gördüm yani gelen birşey yok kimse heyecanlanmasin sevgili arkadaşlar

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt