Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12.5Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0 RGGMIXM İndirme Bağlantısı [Android 11]
Güncelleme yaptım yaklaşık 2 veya 3 saat sonra IMEI kayboldu, yine Xiaomi hatası ile beraber kaldım. Önerebileceginiz sistemi yeniden kurup IMEI atabileceğim bir konu var mı?
Güncelleme yaptım yaklaşık 2 veya 3 saat sonra IMEI kayboldu, yine Xiaomi hatası ile beraber kaldım. Önerebileceginiz sistemi yeniden kurup IMEI atabileceğim bir konu var mı?
Evet mediatek seninkide ama ben de tam bilmiyorum şimdi kilit mevzusunu yanlış bir duyum vermek istemem sana da o yüzden yarın tekniğe götürüp IMEI attıricam olursa yarın haber veririm
Evet mediatek seninkide ama ben de tam bilmiyorum şimdi kilit mevzusunu yanlış bir duyum vermek istemem sana da o yüzden yarın tekniğe götürüp IMEI attıricam olursa yarın haber veririm
Kamera Uygulamasında farklılık yok tema olarak kilit ekranında bir değişiklik var ve hiç beklemezdim Android 11 ile birlikte geldi üstten gelen bildirimler farklı olarak gözüküyor merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz şarjı ilk kullanımlar olduğu için sanırsam aşırı fazla gidiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Görüşler kullanımdan sonra yazılacaktır.
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.
2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yukleyebilirsiniz,
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.