- Adım
- Adem
- Cihazım
- note 9s 128 gb
- Meslek
- Muhasebe Yönetici
- Konular
- 43
Recovery ROMLink yokmu?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery ROMLink yokmu?
performans artışı, pil daha az gitmesi, ısınmaya çözüm filan bunlar da değişiklik olmuş mudur acabaBirisi sizleri aradığında üst bildirim teması değişmiş ve bence modernlik yerine taş devrine dönülmüş. Ses kısma-yükseltme alanı değişmiş çok güzel olmuş. Kilit ekranı açma ve kapatma sesleri değişmiş. Cihaz açılırken MIUI yazısı yerinde eskiden ses çıkmaz ve rengarenk bir logo vardı o değişmiş artık ses çıkıyor. Sistem uygulamaları kaldırılıyor. Ayarlarda birkaç değişiklik olmuş.
bunu hemen anlamak mümkün degil yyaklaşık bir hafta falan kullanmak gerek daha saatler öce geldi kesin diyemezler ama şunu her zaman diyecegim sıfırdan kurulum .performans artışı, pil daha az gitmesi, ısınmaya çözüm filan bunlar da değişiklik olmuş mudur acaba
Güncellemeyi yaptım yaklaşık ilk 10 dakika cihaz donmaya falan başladı sonra eskisinden daha hızlı oldu. Isınma sorunu olmadı. Pil durumu gayet iyi herhangi bir probleme rastlamadım şu ana kadar. Şimdi cihazı sıfırlayıp optimizasyonuna bakacağım.performans artışı, pil daha az gitmesi, ısınmaya çözüm filan bunlar da değişiklik olmuş mudur acaba
yani orası öyle, bende kararsızım ya daha kötü olursa diye biraz araştırıyorum olmadı haftaya filan yaparım güncellemeyibunu hemen anlamak mümkün degil yyaklaşık bir hafta falan kullanmak gerek daha saatler öce geldi kesin diyemezler ama şunu her zaman diyecegim sıfırdan kurulum .
en güzeli oyunlarda test etmek, sıfır kurulum ile bi pubg de test etmek lazım ısınma, performans, pil gidişi filanGüncellemeyi yaptım yaklaşık ilk 10 dakika cihaz donmaya falan başladı sonra eskisinden daha hızlı oldu. Isınma sorunu olmadı. Pil durumu gayet iyi herhangi bir probleme rastlamadım şu ana kadar. Şimdi cihazı sıfırlayıp optimizasyonuna bakacağım.