Daha çok tutulduğu için Android 12 almayacak zaten demi?Daha çok tutulduğundan olsa gerek ne dersiniz
Birinde gitmişti atmış gene kilid yok yaniarkadaşlar imeilerde bi sikinti oldumu
ben güncellemeyi denetliyorum ama güncelleme gelmemiş benimde global ram
E android 9 ile çıktı?Daha çok tutulduğu için Android 12 almayacak zaten demi?
+ 2 büyük güncelleme aldıE android 9 ile çıktı?
Yok hocam redmi note 9 pro kötü cihaz diyorum halen insanlar kabullenemedi ya bunu onu idrak edemiyorum aklı selim bir insan görebilir zaten+ 2 büyük güncelleme aldı
Bence note 9 pro balon bir cihaz hocamYok hocam redmi note 9 pro kötü cihaz diyorum halen insanlar kabullenemedi ya bunu onu idrak edemiyorum aklı selim bir insan görebilir zaten
Kötü veya iyi xiaomi üretim skalasinda redmi 9 pro daha yeni bir cihaz ve alt seviye cihazlara bile gelen güncelleme bu cihaza gelmedi. Telefonun satış rakamları da global olarak gayet yüksek. Tutulmayan bir telefon değil. +2 güncellemeyi 9 pro da alacak sizin dediğiniz gibi 8 pro aşırı tutulan bir cihaz ise neden 12 yi almıyor. Bir insanın aklı selim olup olmadığını kullandığı cihazdan mı anlıyorsunuz siz?Yok hocam redmi note 9 pro kötü cihaz diyorum halen insanlar kabullenemedi ya bunu onu idrak edemiyorum aklı selim bir insan görebilir zaten