Rom Redmi Note 8 Pro Endonezya Kararlı V12.0.3.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Tüm Region'ları denememe rağmen hiç bir şekilde Endonezya rom çıkmıyor. Sanırım benim cihazım farklı. Geçen sene Vatan bilgisayardan almıştım ilk çıktığında. Herkeste Global rom varken benim cihazım EEA rom yüklü çıkmıştı. Ondan bir farklılık olabilir mi?
sanmıyorum hocam
diğer türlü kilidi açıp endonezya kurup geri kapatabilirsiniz

chronicmaniac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
sanmıyorum hocam
diğer türlü kilidi açıp endonezya kurup geri kapatabilirsiniz
Zaten geriye tek seçenek o kalıyor. Bende yüklenebilir 3 rom çıkıyor sadece. Global Europe ve Çin. Diğer hiç bir rom çıkmıyor.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Arkadaslar ben yanlış magisk modulu yukledim cihazı unroot yaptım yeniden baslattım redmi yazısında kalıyor. Konudaki recovery romu twrp ile flaslarsam sorun gidermi

KendirEmre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Kendir
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Cihazımda global 12.0.5.0 yüklü bu romu yüklemek için ilk önce eng rom yükleyip repair ve mac update yaptım daha sonra mi flash ile fastboot bağlantısındaki romu yükledim fakat cihazda *#06# yapınca "imei alınamıyor" diyor şebeke var ama imeiyi göstermiyor tekrar global 12.0.5.0 yükleyince imei görünüyor neden böyle oluyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Cihazımda global 12.0.5.0 yüklü bu romu yüklemek için ilk önce eng rom yükleyip repair ve mac update yaptım daha sonra mi flash ile fastboot bağlantısındaki romu yükledim fakat cihazda *#06# yapınca "imei alınamıyor" diyor şebeke var ama imeiyi göstermiyor tekrar global 12.0.5.0 yükleyince imei görünüyor neden böyle oluyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
Ce sertifikalı cihaz mı? Hem sorun yaratmıyorsa sorun etmeyin.

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Hayır değil çin sürümü ondan olabilir mi acaba sorunda yok şebekeyi alabiliyorum
Senin cihaz global olmadığı için kaynaklanıyor büyük ihtimal, ama dert edilecek birşey yok ortada.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Endonezya romuna geçince aynı şeyi bende de yapıyor sorun edilecek bir şey değil bu. Ayarlar-telefon hakkında-tüm özellikler-durum-IMEI yazan yerde imei numaranız var ise hiçbir sorun teşkil etmez.

KendirEmre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Kendir
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Endonezya romuna geçince aynı şeyi bende de yapıyor sorun edilecek bir şey değil bu. Ayarlar-telefon hakkında-tüm özellikler-durum-IMEI yazan yerde imei numaranız var ise hiçbir sorun teşkil etmez.
Evet oradan kontrol etmiştim şebekede alıyor zaten çok kafaya takmamak lazım teşekkür ederim cevaplar için

yksll002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yüksel
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
3
v2 tool üzerinden endonezya rom bulamıyorum nasıl oluyor yardımcı olabilecek var mı bütün bölgeleri denedim çıkmıyor.

Üst Alt