Rom Redmi Note 8 Pro Endonezya Kararlı V12.0.3.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
global kararli 12.0.6 romdan bu roma gecmek istiyoruz. ota baglantisini indirip o sekilde yapsak sürüm dusurme islemi olacagi icin problem cikar mi? telefonun bl kilidi acik. ve hint romuyla bu rom arasinda ne gibi fark var hangisi daha iyidir? babam bile bu konulara bulasmis arkadaslar. "arama kaydetme ozelligi varmis ama aktif değilmiş rom mom bi sey atmak gerekiyomus google istemiyorum ben" diyip verdi elime sunu hallet diye. kurdun disine kan degdi insallah önünü alabiliriz. bi gun arayip "brick ne demek oglum rom yuklerken telefonuma brick diye bi guncelleme gelmis" demez umarim :D

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
Redmi note 8 pro global 12.0.6 yüklü, bl kilit için 1120 saat süre aldım.Bu aşamada V2 tool ile Endonezya recovery rom yükleyebilir miyim.Değerli hocalarım yanıtlayabilir mi acaba? Not: IMEI repair henüz yapılmamış.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Redmi note 8 pro global 12.0.6 yüklü, bl kilit için 1120 saat süre aldım.Bu aşamada V2 tool ile Endonezya recovery rom yükleyebilir miyim.Değerli hocalarım yanıtlayabilir mi acaba? Not: IMEI repair henüz yapılmamış.
Deneyebilirsiniz. Olmazsa yetkili hesap atlama yöntemi ile de yükleyebilirsiniz

Beratyldrm25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Müdür
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Gönderdiğim linkteki miui debloateri yapın cihaz yağ gibi akıyor ram hep 3.2 gb boşta şarjda efsane hatta bunu konulara eklerseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhammed540

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618

eawewae

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
XPERİA Z5
Konular
6
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Gönderdiğim linkteki miui debloateri yapın cihaz yağ gibi akıyor ram hep 3.2 gb boşta şarjda efsane hatta bunu konulara eklerseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhammed540
Teşekkür ederiz. Bu ve bunun gibi uygulamalar gelirse çok iyi olur, özellikle twitter'da sürekli bir akış yenilemek zorundayız. iOS da iken böyle değildi normal kendiliğinden akış yenilemiyor mu android? bilginiz var mı

Üst Alt