- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Sanırsam Çin romundasiniz. Muhtemelen o yüzden olmuyorböyle bir hata alıyorum rom orjınal xiaomi rom değil mi
Sanırsam Çin romundasiniz. Muhtemelen o yüzden olmuyorböyle bir hata alıyorum rom orjınal xiaomi rom değil mi
Global romdayımSanırsam Çin romundasiniz. Muhtemelen o yüzden olmuyor
Evet. Bir ihtimal de sürüm düşürmek istiyor olabilirsiniz ondan izin vermiyor olabilirGlobal romdayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomitool ile kurmak için konu linklerinden recovery dosyası bağlantısını indircem değil mi doğru anladıysam?
Hocam benim bildiğim zaten son sürümdesiniz global rom içinGlobal romdayım
Xiaomitool ile kurmak için konu linklerinden recovery dosyası bağlantısını indircem değil mi doğru anladıysam?
evet muhtemelen sürüm düşürme durumu olduğu için BL kilidinin açık olmasını istiyor. Kilit açmak içinde 168 saat süre verdi artık haftaya deniycem teşekkürler yardımlarınız içinEvet. Bir ihtimal de sürüm düşürmek istiyor olabilirsiniz ondan izin vermiyor olabilir
endonezya romu atmak istiyorum sırf google dialer yüzündenHocam benim bildiğim zaten son sürümdesiniz global rom için
Mantıklı bi karar miui 11 mi kuracaksınız yoksa miui 12 mievet muhtemelen sürüm düşürme durumu olduğu için BL kilidinin açık olmasını istiyor. Kilit açmak içinde 168 saat süre verdi artık haftaya deniycem teşekkürler yardımlarınız için
endonezya romu atmak istiyorum sırf google dialer yüzünden
Miui 12. bu konudaki romu kurcamMantıklı bi karar miui 11 mi kuracaksınız yoksa miui 12 mi
Fastboot dosyasını manuel olarak .tgz uzantılı yapıp xiaomitool ile yükleyebilirsin bizzat aynı şekilde yapıp yükledim sorunsuziyi akşamlar. indirdiğim zip dosyası da içindeki dosyada tgz uzantılı değil. yüklemeyi nasıl yapacağım ?