- Konular
- 9
Acaba benim jiroskop ve ivme ölçer sensörleri de düzeltilmiş midir? Şu sorunu bir çözemedim. Telefindan soğudum
Romu yükledikten sonra kalibre işlemi yaparsınız sorun çözülürAcaba benim jiroskop ve ivme ölçer sensörleri de düzeltilmiş midir? Şu sorunu bir çözemedim. Telefindan soğudum
Denedikten sonra bilgi vereceğim.Romu yükledikten sonra kalibre işlemi yaparsınız sorun çözülür
Eyw kaptanKullan kardeşim telefon dokunmatik hassasiyetinden tut kamerasına kadar herşey dağa iyi oldu
Ben de deodex kurmadan önce 1 hafta kullandım sonra MIUI 11 sarmayınca geri buna döndüm gayet memnunum çok oyun oynamıyorum ama normal kullanımda 2 gün rahat çıkarıyor oyun oynarsam da okey,101 falan oynuyorum o halde de rahat 1,5 gün çıkarıyor ve stabil ayrıca.Sabah fastboot linki eklenir eklenmez romu mi flashtan temiz kurulum yaparak kurdum. Yorumlarda gördüğüm animasyonlarda takılma sorunu, oyunlarda kasma sorunu vs. dahil hiç bir sorunla karşılaşmadım. Şimdilik ilk izlenimlerim olumlu yönde. Pil performansı hakkında bir kaç dolumdan sonra net bir şey söyleyebilirim ama ilk izlenim için pil performansı da gayet güzel. Merak eden arkadaşlar için söyleyeyim dedim.
Romu yükledim. otomatik parlaklık, jiroskop, ivme ölçer, yakınlık sensörü çalışmaz oldu. Bir önceki rom da otomatşk parlaklık ve yakınlık sensörü çalışıyordu. şimdi hiçbiri çalışmıyor. arkadaşlar yardımcı olun. ne yapmam lazım. hangi romu aratsam atayım düzelmiyor. sorun donanımsal değil.Romu yükledikten sonra kalibre işlemi yaparsınız sorun çözülür
Hocam bu sensörleri nerden kontrol edeceğiz söylerseniz ben de kontrol edeyim elimdeki diğer cihazdan da kontrol edeyim sorun sizde mi yoksa romda mı öğrenmiş oluruzRomu yükledim. otomatik parlaklık, jiroskop, ivme ölçer, yakınlık sensörü çalışmaz oldu. Bir önceki rom da otomatşk parlaklık ve yakınlık sensörü çalışıyordu. şimdi hiçbiri çalışmıyor. arkadaşlar yardımcı olun. ne yapmam lazım. hangi romu aratsam atayım düzelmiyor. sorun donanımsal değil.
Birincisi kullanarak deniyorum. İkiniside cihaz test ekranında hep fail veriyor. kalibre edilmiyor . telefon tüm özellikler kısmında cekirdek sürümüne 4 kere tıklayınca test ekranı açılıyor.Hocam bu sensörleri nerden kontrol edeceğiz söylerseniz ben de kontrol edeyim elimdeki diğer cihazdan da kontrol edeyim sorun sizde mi yoksa romda mı öğrenmiş oluruz