Yardım Redmi note 8 pro Cihazım açılmıyor

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
öncelikle hayırlı bayramlar
redmi note 8 pro cihazımın hiç bir sorun yokken gece uyurken birşey yoktu herhangi birisi müdehale etmemiş sabah uyandığımda telefonu elime aldım telefon kapanmış power tuşuna bastım açılmadı şarjda beklettim 1 saat ışık yanıyor ama telefon açılmıyor ekranda şarj doluyor ibaresi yok tuşa uzunca basınca ışık sönüyor bidaha yanıyor pc ye bağladım görüyor 5 saniy sonra bağlantı kopuyor cihazımın botloader kili açık ve imei kayıtlı tek üzüldüğüm şey bn uğraşmadan böyl birşey olması :)

not:cihazımda yüklü olan ve 2 aydan beri sırf netflix için yüklediğim note pro android 10 siteden indirip kurmuştum sorun yoktu belirtmek istedim

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
redmi note 8 pro cihazımın hiç bir sorun yokken gece uyurken birşey yoktu herhangi birisi müdehale etmemiş sabah uyandığımda telefonu elime aldım telefon kapanmış power tuşuna bastım açılmadı şarjda beklettim 1 saat ışık yanıyor ama telefon açılmıyor ekranda şarj doluyor ibaresi yok tuşa uzunca basınca ışık sönüyor bidaha yanıyor pc ye bağladım görüyor 5 saniy sonra bağlantı kopuyor cihazımın botloader kili açık ve imei kayıtlı tek üzüldüğüm şey bn uğraşmadan böyl birşey olması :)

not:cihazımda yüklü olan ve 2 aydan beri sırf netflix için yüklediğim note pro android 10 siteden indirip kurmuştum sorun yoktu belirtmek istedim
kera706 hocam müsait olduğunda size yardımcı olacaktır. Yazana kadar bu çözümü deneyiniz

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55

Hiç müdahale olmadan nasıl brick olmuş o cihaz anlaöadım :D

Oyla:

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
kera706 hocam müsait olduğunda size yardımcı olacaktır. Yazana kadar bu çözümü deneyiniz
hocam uyarı hatası veriyor baya bir uğraştım şuan araştırıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonun sürücülerini yükledim sanırım sp flashtool telefonun bağlantısı 5 saniyede gelip gidiyor diye görmüyor

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    285,6 KB · Görüntüleme: 29
  • fEkran Alıntısı.PNG
    fEkran Alıntısı.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Sürücüleri Windows 10 sürücü imzalamayı devre dışı bırakıp yüklemeyi

Oyla:

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
Sürücüleri Windows 10 sürücü imzalamayı devre dışı bırakıp yüklemeyi
dediğiniz gibi o şekild yükledim bir ara telefon birick olmuştu yetkili hesap ile açtırdım sonra botloader kilidinid açtırdım yine yetkili hesapmı gerekecek acaba

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Başka sürüm SP flash tool ve başka rom ile denemek lazım SP flash tool rom dosyaları içindeki scatter.txt dosyasını okuyamadigin içincin hata veriyor.

Oyla:
Üst Alt