Yardım Redmi note 8 pro Cihazım açılmıyor

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
öncelikle hayırlı bayramlar
redmi note 8 pro cihazımın hiç bir sorun yokken gece uyurken birşey yoktu herhangi birisi müdehale etmemiş sabah uyandığımda telefonu elime aldım telefon kapanmış power tuşuna bastım açılmadı şarjda beklettim 1 saat ışık yanıyor ama telefon açılmıyor ekranda şarj doluyor ibaresi yok tuşa uzunca basınca ışık sönüyor bidaha yanıyor pc ye bağladım görüyor 5 saniy sonra bağlantı kopuyor cihazımın botloader kili açık ve imei kayıtlı tek üzüldüğüm şey bn uğraşmadan böyl birşey olması :)

not:cihazımda yüklü olan ve 2 aydan beri sırf netflix için yüklediğim note pro android 10 siteden indirip kurmuştum sorun yoktu belirtmek istedim

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
Başka sürüm SP flash tool ve başka rom ile denemek lazım SP flash tool rom dosyaları içindeki scatter.txt dosyasını okuyamadigin içincin hata veriyor.
en ski stock romu deneyeyim iyi fikir kardşim

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Birde telefonu fastboot modunda açmayı deneyin emmc okuma yapılamazsa bile fastboot olarak telin açılması lazım

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
öncelikle hayırlı bayramlar
redmi note 8 pro cihazımın hiç bir sorun yokken gece uyurken birşey yoktu herhangi birisi müdehale etmemiş sabah uyandığımda telefonu elime aldım telefon kapanmış power tuşuna bastım açılmadı şarjda beklettim 1 saat ışık yanıyor ama telefon açılmıyor ekranda şarj doluyor ibaresi yok tuşa uzunca basınca ışık sönüyor bidaha yanıyor pc ye bağladım görüyor 5 saniy sonra bağlantı kopuyor cihazımın botloader kili açık ve imei kayıtlı tek üzüldüğüm şey bn uğraşmadan böyl birşey olması :)

not:cihazımda yüklü olan ve 2 aydan beri sırf netflix için yüklediğim note pro android 10 siteden indirip kurmuştum sorun yoktu belirtmek istedim
Note 8 Pro güncelleme önlemi
Bu öncelikle stok romda twrp ve root atmış şahıslar için daha önemli. Custom romlarda bulunanlar ve ya stok romda twrp ve root atmayanlar için önemli değil.
Bir çok hallerde telefon ayarlarında otomatik sistem güncellemelerini kapatsak da gece vakti bizden asılı olmadan telefon güncelleme yapıyor ve çektiğimiz tüm zahmet boşuna gidiyor. Kurduğumuz twrp ve root bozuluyor. Bazı hallerde ise telefon brick oluyor. Bu forumda böyle bir durum yaşanmıştı. Güncellemeni önlemek için telefonun Root lu olması şart. Bunun için sistem dosyasına gidip build.prop klasörünü redakte işini yapan uygulamalardan biri ile açıyoruz ve bu satırı (ro.build.version.incremental=V11.0.1.0.PGGMIXM) buluyoruz. Bu bizim sürüm versiyonunu bildiriyor. Bu satır böyle idi V11.0.1.0.PGGMIXM - böyle düzeltiyoruz V11.9.1.0.PGGMIXM
Sürümün versiyonunu yükseltiyoruz ki, telefon güncelleme aramasın. Bunu yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatıyoruz.
Bu yukarıdaki sebepten dolayı olmuş. Tüm stok romda olanlar twrp ve root atanlar için demek olar ki, her mesajlarımda bu uyarıyı söylüyorum. Güncelleme önlemi alsınlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam uyarı hatası veriyor baya bir uğraştım şuan araştırıyorum

telefonun sürücülerini yükledim sanırım sp flashtool telefonun bağlantısı 5 saniyede gelip gidiyor diye görmüyor
Stop!!!! yanlış yapıyorsunuz. Format All+Download seçeneği çok yanlış. Dünyanın tüm yetkili hesapları da toplansa bu işlemden sonra telefonu çözemez. Çözselerde çok zor.
O seçenek download only olmalı

Son düzenleme:
Oyla:

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
Bu yukarıdaki sebepten dolayı olmuş. Tüm stok romda olanlar twrp ve root atanlar için demek olar ki, her mesajlarımda bu uyarıyı söylüyorum. Güncelleme önlemi alsınlar.

Stop!!!! yanlış yapıyorsunuz. Format All+Download seçeneği çok yanlış. Dünyanın tüm yetkili hesapları da toplansa bu işlemden sonra telefonu çözemez. Çözselerde çok zor.
O seçenek download only olmalı
hocam otomatik güncellm almış ozaman benim cihaz ama bende twrp yoktu ve cihaz rootlu değildi sadece bootloader kilidi açıktı genede brick olurmu

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Cihazda titreşim oluyor mu?

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Uzun süre power tuşuna basarak kontrol edin yaklaşık 40-45 saniye basılı tutun.

Oyla:
Üst Alt