Yardım Redmi note 8 pro Cihazım açılmıyor

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
öncelikle hayırlı bayramlar
redmi note 8 pro cihazımın hiç bir sorun yokken gece uyurken birşey yoktu herhangi birisi müdehale etmemiş sabah uyandığımda telefonu elime aldım telefon kapanmış power tuşuna bastım açılmadı şarjda beklettim 1 saat ışık yanıyor ama telefon açılmıyor ekranda şarj doluyor ibaresi yok tuşa uzunca basınca ışık sönüyor bidaha yanıyor pc ye bağladım görüyor 5 saniy sonra bağlantı kopuyor cihazımın botloader kili açık ve imei kayıtlı tek üzüldüğüm şey bn uğraşmadan böyl birşey olması :)

not:cihazımda yüklü olan ve 2 aydan beri sırf netflix için yüklediğim note pro android 10 siteden indirip kurmuştum sorun yoktu belirtmek istedim

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
Uzun süre power tuşuna basarak kontrol edin yaklaşık 40-45 saniye basılı tutun.
hocam dediğiniz gibi yaptım şarzdayken 2 defa lamba yanıp sönüyor sonra lamba kesiliyorr tuşa bastığımda birdaha yanıyor v pc de takılı bırakıyorum lamba aralıklarla yanıp sönüyor pc de ise aygıt bağlandı çıkartıldı diye ileti geliyor 5 er dk aralıklarla

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam dediğiniz gibi yaptım şarzdayken 2 defa lamba yanıp sönüyor sonra lamba kesiliyorr tuşa bastığımda birdaha yanıyor v pc de takılı bırakıyorum lamba aralıklarla yanıp sönüyor pc de ise aygıt bağlandı çıkartıldı diye ileti geliyor 5 er dk aralıklarla
Hocam şuan bildiğiniz her şeyi unutun ve sadece kera706 hocama kulak verin ne derse yapmaya bilgi vermeye çalışın. Cihazdan titreşim geliyor mu 45 saniye tuttunuz mu?

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
99% brick olmuş, driverler kurulu ise bir kaç yöntem denemek olur. Ancak driverlerin kurulması için aynı model çalışan telefon lazım. Konum komşuda varsa bu telefondan diverleri bilgisayara kurun ardından bakarız.

Oyla:

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
Hocam şuan bildiğiniz her şeyi unutun ve sadece kera706 hocama kulak verin ne derse yapmaya bilgi vermeye çalışın. Cihazdan titreşim geliyor mu 45 saniye tuttunuz mu?
45 saniye tuttum malesef titreşim gelmiyor şarjda değilken ve şarjda iken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

99% brick olmuş, driverler kurulu ise bir kaç yöntem denemek olur. Ancak driverlerin kurulması için aynı model çalışan telefon lazım. Konum komşuda varsa bu telefondan diverleri bilgisayara kurun ardından bakarız.
hocam telefon çalışırken kurmuştum

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Ancak telefon titreşim ile tepki vermiyor sa 99% hard brick, şimdiye kadar maalesef yalnız bir kere karşılaştım böyle durumda titreşim tepkisi olmadan kaldırmak mümkün oldu.

Oyla:

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
Ancak telefon titreşim ile tepki vermiyor sa 99% hard brick, şimdiye kadar maalesef yalnız bir kere karşılaştım böyle durumda titreşim tepkisi olmadan kaldırmak mümkün oldu.
hocam note 10 ile note 8 pro arasında kaldım sevdim bu modeli ama artık korkar oldum bir kerede twrp yüklerken kilitlenmişti akıllandım yaptırdım :) kurcalamamışken böyle bir sıkıntı çıkartması abes çevremdeki insanlarada telefonu aldırttım 5 geçik kişi çok beğendi

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
45 saniye tuttum malesef titreşim gelmiyor şarjda değilken ve şarjda iken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam telefon çalışırken kurmuştum
hocam note 10 ile note 8 pro arasında kaldım sevdim bu modeli ama artık korkar oldum bir kerede twrp yüklerken kilitlenmişti akıllandım yaptırdım :) kurcalamamışken böyle bir sıkıntı çıkartması abes çevremdeki insanlarada telefonu aldırttım 5 geçik kişi çok beğendi
Reis çok ilginö durumunuz gece birisi oynamadığına emin mi ? Yani bananısrarla garip geliyor

Oyla:
Üst Alt