Yardım Redmi note 8 pro brick

Hoppalax35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür kaya
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
root ile ugrasırken maalesef mi flash tool ile rom yükledim clean all and lock seçeneğini değiştirmeyi unutmuşum cihaz sadece recovery 3 ile açılıyor fastboot moduna alabiliyorum ama flashtool error veriyor yeni rom yükleyemiyorum ne yapabilirim kendi yapabileceğim birşey varmı yoksa telefoncuyamı havale edeyim önerisi olan varsa çok makbule geçer

Hoppalax35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür kaya
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
Özel mesaj atabilirsiniz hocam
bu gün çok yordum sizide hakkını helal et hocam çok teşekkürler yazdım kendisine , yalnız kanaat getirdim alışmadık kıçta don durmaz hesabı ios dan geçince sudan çıkmış balığa döndüm resmen :) bir sonraki telefonda elma ya geri dönerim bu kadar farklı yöntem her markada her modelde ayrı sorun sizin gibi iyi niyetli insanların verdiği uğraşa rağmen bana biraz fazla sorunlu geldi android.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
bu gün çok yordum sizide hakkını helal et hocam çok teşekkürler yazdım kendisine , yalnız kanaat getirdim alışmadık kıçta don durmaz hesabı ios dan geçince sudan çıkmış balığa döndüm resmen :) bir sonraki telefonda elma ya geri dönerim bu kadar farklı yöntem her markada her modelde ayrı sorun sizin gibi iyi niyetli insanların verdiği uğraşa rağmen bana biraz fazla sorunlu geldi android.
Helal olsun hocam. Geçişiniz sıkıntılı bir model ile olmuş.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam miui Ayarlara girip kilit statüsünü acin demiş program. Farklı varyasyon ne gibi olasılık içeriyor?
Evet hocam ama %60 hesabı bilenler açabiliyor geri hemen pes etmemek lazım. Daha 2 gün önce imei reapirli telefonu adam kilitlemiş sonra geri açmış aynı bu durumdayken.

Oyla:

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2

O alışkanlık meselesi hocam alışacağınızı düşünüyorum geçiş biraz sıkıntılı model ile olmuş Nescafe656 hocamın da dediği gibi ama başka modeller düşünülebilir bence zamanla genel olarak işi kavrar çözersiniz diye düşünmekteyim geçmiş olsun. Bende Android den İOS'a geçtiğim zamanlar öyleydim ama çözdüm şimdi de Android'in özgür dünyası bana daha cazip geliyor.

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Bir daha Mİ modeli alırsam unlocked olmayan global yüklü root una twrp sine bulaşmadan kullanırsam iphone dan daha çok tat vereceği kesin haha--

Oyla:

Hoppalax35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür kaya
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
xaomi mi tool v2 diye birşey gördüm araştırırken şuan onu ve china developer romunu indiriyorum bakalım bir gelişme olursa buradan tekrar yazarım olurda yeni bir rom atabilirsem şuanki durumda bununla ilgili yeni bir konu açar dilim döndüğünce rehber olarak eklerim benim durumuma düşenler için faydası olur en azından ben izmirde olduğumdan en kötü ihtimalle yarın götürür telefoncuda hallettiririm bu durumu ama umarım gerek kalmaz çok teşekkürler ilginiz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir daha Mİ modeli alırsam unlocked olmayan global yüklü root una twrp sine bulaşmadan kullanırsam iphone dan daha çok tat vereceği kesin haha--
yok hocam beni yanlış anlama donanımsal sorun olmadığı sürece böyle bir sıkıntıya düşmezsin iphone da en kötü ihtimalle jb kaybeder son sürümü itunes ile yükler yoluna devam edersin hiçbir verinde kaybolmaz f/p vs herşey bir yana benim gibi kullanıcılar için halen android alternatif değil bunu anladım ben :) şuan uğraştığım bir iphone modeli olsaydı en geç 1 saat içinde tüm verilerim ile beraber telefonum açık olurdu şuan beni arayan kimse ulaşamıyor bana mesele burada ha sorun kimde dersen sorun tabiki kullanıcı olarak bende o ayrı bir mesele ama çözüm bu kadar çetrefelli olmamalı en kötü ihtimalle formatlayıp geçebilmem gerekir ama olmuyor işte :D başa gelen çekilir ne yapalım buda bir deneyim.

Son düzenleme:
Oyla:

kadirkoyun33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
note 8
Konular
0
ustam selamun aleykum bende de 2 tane brick olmus cihaz var note 8 pro cihazlar recovery 3 moduna giriyor ne yapabiliriz not : cihazlar lock

Oyla:

himerax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
seyit
Cihazım
Note 8 Pro 128g
Konular
2