Yardım Redmi note 8 pro brick

Hoppalax35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür kaya
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
root ile ugrasırken maalesef mi flash tool ile rom yükledim clean all and lock seçeneğini değiştirmeyi unutmuşum cihaz sadece recovery 3 ile açılıyor fastboot moduna alabiliyorum ama flashtool error veriyor yeni rom yükleyemiyorum ne yapabilirim kendi yapabileceğim birşey varmı yoksa telefoncuyamı havale edeyim önerisi olan varsa çok makbule geçer

Hoppalax35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür kaya
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Naçizane tavsiyem aldığınız hatanın ekran görüntüsünü eklerseniz fikir yürütülebilir hocam
valla hocam sorun sanırım bl kilidi kapandı telin cihazı açıp mi hesabını ekleyemediğimiz için açma şansımda yok gibi görünüyor çünkü bl unlock yapmaya çalışınca cihazda mi hesabı ile alakalı hata veriyor ve bl kilidini açmıyor hal böyle olunca flashtool ile rom da atamıyorum mi flashtool da verdiği hata "flash crclist error"

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
valla hocam sorun sanırım bl kilidi kapandı telin cihazı açıp mi hesabını ekleyemediğimiz için açma şansımda yok gibi görünüyor çünkü bl unlock yapmaya çalışınca cihazda mi hesabı ile alakalı hata veriyor ve bl kilidini açmıyor hal böyle olunca flashtool ile rom da atamıyorum mi flashtool da verdiği hata "flash crclist error"
Hocam fastboot Mode alıp unlock deneyin. Bende Bi kaç sefer yanlışlıkla kapatıp açmıştım hesabımla.

Oyla:

Hoppalax35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür kaya
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2