Hocam ben bir keresinde 4 kere aynı o dediğiniz şeyi yaptım. Galiba preloaderi bozdum. Bir arkadaşım bir daha kapatırsan hardbrick olabilir dedi. Sizce doğru mu bu?Fastboot Romu Kurarak Sorunsuz kapatabilirsin. sol altdaki kutucuktaki (clean all and lock) işaretlemen gerekli.
Daha Önce Netür Bir Zarar Görmüşse Olabilir.Seçim Senin Ama Herşekilde Düzelir Yine Tabi Uzmanlık İster Biraz.Hocam ben bir keresinde 4 kere aynı o dediğiniz şeyi yaptım. Galiba preloaderi bozdum. Bir arkadaşım bir daha kapatırsan hardbrick olabilir dedi. Sizce doğru mu bu?
linkler kırıkMerhaba
Bende aynı telefondan yok bir yerde hata var.çoğu işletim sistemi ile alakalı oluyor.başka alternatif bir yöntem yok
Buradaki İşlemleride Deneyebilirsin.
Aşağıdaki WinRarlı Proğramları İndirip Masa Üstüne Çıkarın Dosyadan Sırasıyla Kurunuz
1:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Driver_Auto_Installer.1632.exe Driveri Kuralım Ekrana Gelen please remove usb device first.continue ? Evet Seçin kurulum Bitince PC Veya Notebook Yeniden Başlatalım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mtk_bypass_rev4 Aracını Yönetici Olarak Çalıştırınız Çıkan Menüde Sağda BYPASS Basınız Açılan Pencerede Beklesin
Telefonu Brom Modunda Gördüğünde En Sağdaki Resimdeki İşlemleri Yapacak
Bu Proğram Çalışırken Telefon kapalı iken Deneyin.
Merhabalinkler kırık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıladığım mesajda yandex e yükleme yapılmış ulaşılamıyor.Merhaba
Linkler Sağlam
Alıntıladığınız mesajı hangi konudaysa orada yazın buradan ne olduğunu bilemem 250 küsür konum var hangisi başlıkda yok ona göre BakalımAlıntıladığım mesajda yandex e yükleme yapılmış ulaşılamıyor.
Alıntıladığınız mesajı hangi konudaysa orada yazın buradan ne olduğunu bilemem 250 küsür konum var hangisi başlıkda yok ona göre Bakalım
Alıntıladığım mesajı siz bu konuya yazmışsınız hocam o yüzden kırık dedim.Alıntıladığınız mesajı hangi konudaysa orada yazın buradan ne olduğunu bilemem 250 küsür konum var hangisi başlıkda yok ona göre Bakalım
Merhaba
Bende aynı telefondan yok bir yerde hata var.çoğu işletim sistemi ile alakalı oluyor.başka alternatif bir yöntem yok
Buradaki İşlemleride Deneyebilirsin.
Aşağıdaki WinRarlı Proğramları İndirip Masa Üstüne Çıkarın Dosyadan Sırasıyla Kurunuz
1:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Driver_Auto_Installer.1632.exe Driveri Kuralım Ekrana Gelen please remove usb device first.continue ? Evet Seçin kurulum Bitince PC Veya Notebook Yeniden Başlatalım
mtk_bypass_rev4 Aracını Yönetici Olarak Çalıştırınız Çıkan Menüde Sağda BYPASS Basınız Açılan Pencerede Beklesin
Telefonu Brom Modunda Gördüğünde En Sağdaki Resimdeki İşlemleri Yapacak
Bu Proğram Çalışırken Telefon kapalı iken Deneyin.