Çözüldü Redmi Note 8 Pro Bootloader Kilit Açma Kılavuzu (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Müjde Merhaba Arkadaşlar
Bu Konuyu Redmi Note 10S Konusunda Açtım Müsait Olunca Genel Bütün MTK Telefonlar Olan Xiaomi, Redmi,Redmi Note,POCO İçinde Açacağım
Bütün MTK 'lı Telefonlar Olan Xiaomi, Redmi,Redmi Note,POCO Telefon Modellerinde Geçerlidir

Xiaomi Cihazlarının Bootloader Kilidini Açmak İçin 7 Gün Beklememiz Gerekiyor. MediaTek Xiaomi Cihazlarında Bu Kılavuzla Atlanabilir. Xiaomi Bootloader Unlock Guide ile MediaTek MTK 'lı İşlemcili Xiaomi, Redmi,Redmi Note,POCO Cihazlarınızın Bootloader Kilidini Kolayca Açabileceksiniz.
MediaTek Cihazlarında Önyükleyicinin Kilidini Açmak İçin 7 Gün Beklemeye Gerek Yok. Bu kılavuzu Takip Ederek, MediaTek Cihazlarının Önyükleyicisinin Kilidini 5 Dakika İçinde Açabilirsiniz. Silme ve Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Olmadan.

Herkese Hayırlı Olsun :)
ÖNEMLİ!!!
Bu İşlemleri Yapınca Telefonun IMEI'Leri Silinmez Verileriniz Silinmez Daha Önceki Gibi Güncellemeleri Alır
Telefonun Modeli Serinosu Silinmez Telefonun Kapak Rengi Değişmez Vs
Garantili Olan Telefonlar Bu İşlemden Sonra Garanti Dışı Kalacaktır.Bu İşlemden Sonra Telefon Bozulacak Kullanılamayacak Anlamına Gelmez
Eğer İlerde Donanımsal Bir Sorun Olursa.Servise Göndermeden Bootloader Kilidini 10 Saniyede Tekrar Kapatabilirsiniz.

Gereksinimler
Windows Bilgisayar Windows 7 DLL Hataları Verebilir. Windows 10-11 Sorunsuz Çalışıyor
USB Veri Kablosu
MediaTek cihazı

Gerekli Dosyalar
MTK Bootloader Kilit Açma Paketini İndirin

Xiaomi Bootloader'ın Kilidi Nasıl Anında Açılır?​

• MTK Bootloader Unlock Pack'i PC'nize indirin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

• İndirilen .ZIP dosyasını ayıklayın

• MTK sürücüsünü kurun (Sürücü klasörüne girin ve cdc-acm.inf dosyasına sağ tıklayın, Yükle'yi seçin)

• USBDK'yi yükleyin (64 bit işletim sistemi için x64, 32 bit işletim sistemi için x86)

• Bilgisayarını yeniden başlat
  • Telefonunuzu kapatın
  • UnlockBootloader.bat'ı açın

• Telefon Kapalı Durumda İken
  • UnlockBootloader.bat Tıklayıp Çalıştırıyoruz
  • Her Telefonda Tuş Kombinasyonları Farkklı Olabilir.Ses Açma, Ses Kapama,
  • Telefonun Ses Açma Kapama Tuşlarına Basılı Tutarak Telefonu Kablo İle Bilgisayara Bağlıyoruz.
  • Bootloader Kilidi Açıldı” İfadesini Gördükten Sonra. Kabloyu Çıkarın Ve Güç Düğmesini 15 Saniye Basılı Tutun.

Silmeden Aynı Adımlarla Bootloader'ınızı Tekrar Kilitleyebilirsiniz. Sadece Lock Bootloader.bat'ı Aynı Adımlarla Kullanın.

Duyuru!!

Bu Link 120 Boyunca Gün İndirilmezse Silinecektir.
Drive Ve Yandex Disk Dosyalama Yerim Kalmadığından Mecbur Dosya.co Yükleme Yapacağım Bundan Sonra
Ona Göre İstiyorsanız Bu Konudaki Dosyaları Yedekleyiniz.

Son düzenleme:

reos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Noter
Konular
5
Öncelikle ellerinize sağlık.
Snapdragon için gelişme yokmu hocam illaki bekleyeceğizmi ?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Öncelikle ellerinize sağlık.
Snapdragon için gelişme yokmu hocam illaki bekleyeceğizmi ?
Teşekkürler Malesef Snapdragonda Böyle Güzel Proğramlar Çıkmıyor.Bence Beklemeyin :)

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhaba Konuyu Arattığımda Görmedim Farklı Yazıldığı İçin
Bu Konuyu Dün Verecektim Yoğunluktan Veremedim
Bendeki Gördüğünüz Resimli Kendim Test Ederek Denedim Konudada Yazıyor Konuyu 2.3 Gün Önceden Redmi Note 10S Vermiştim
Poco İçinde Verdim Müsait Oldukça Diğer Redmi MTK Model Telefonlar İçinde Vereceğimi Belirtmiştim

Burdaki İşlemlerle Uğraşmanız Gerekmiyor
6. Bilgisayar açıldıktan sonra arşivden çıkardığımız dosya gidip bu yol ile
File > mtkclient >
__init__.ru dosyasını metin düzenleyen uygulama ile açıyoruz ve bulunan satırı siliyoruz.
7. Ardından telefon ayarlarına gidip ayarlar > gelişmiş ayarlar > geliştirici seçenekleri gidip USB hata ayıklama alanlarını aktif ediyoruz.
8.Telefonu kapatıyoruz
Seçim Size Kalmış Hangisini İsterseniz Onu Kurunuz.Kolay Gelsin

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
59
Merhaba Konuyu Arattığımda Görmedim Farklı Yazıldığı İçin
Bu Konuyu Dün Verecektim Yoğunluktan Veremedim
Bendeki Gördüğünüz Resimli Kendim Test Ederek Denedim Konudada Yazıyor Konuyu 2.3 Gün Önceden Redmi Note 10S Vermiştim
Poco İçinde Verdim Müsait Oldukça Diğer Redmi MTK Model Telefonlar İçinde Vereceğimi Belirtmiştim

Burdaki İşlemlerle Uğraşmanız Gerekmiyor
6. Bilgisayar açıldıktan sonra arşivden çıkardığımız dosya gidip bu yol ile
File > mtkclient >
__init__.ru dosyasını metin düzenleyen uygulama ile açıyoruz ve bulunan satırı siliyoruz.
7. Ardından telefon ayarlarına gidip ayarlar > gelişmiş ayarlar > geliştirici seçenekleri gidip USB hata ayıklama alanlarını aktif ediyoruz.
8.Telefonu kapatıyoruz
Seçim Size Kalmış Hangisini İsterseniz Onu Kurunuz.Kolay Gelsin
Anladım hocam teşekkür ederim tabii ki de görsel olması hepimiz için daha yararlı. Emeğinize sağlık.

wProtector

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Meslek
Çalışmıyor.
Konular
4
kanka benim cihaz brick oldu yaparken preloader geliyor sanırım ama logo veya fastboota geçmiyor bi yardım etsen

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
kanka benim cihaz brick oldu yaparken preloader geliyor sanırım ama logo veya fastboota geçmiyor bi yardım etsen
Telefonu Brick Edecek Bir Proğram Değil 20 Kere Açıp Kapadım BL Kilidini En Fazla Kilidi Açmaz Hata Varsa
Konuyu Okuyup Tekrar Yapın Zaten Fastboota Geçmiyecek Niye Fastboota Geçiriyorsunuz Telefon Kapalı Olacak.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Teşekkürler hocam muazzam bir konu :)

Gencaslanyazilim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
J4 plus
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Arkadaşlar
Redmi Note 10S Konusunda Açtım Fakat Redmi Note 8 Pro MTK Modelide Aynı İşlemle Yapılacağından Burada'da Paylaştım
Ayrıca Bütün MTK 'lı Xiaomi, Redmi, POCO Telefon Modellerinde Geçerlidir.
Dün Bu Konu İle İlgil Bildirim Geldi Geliştiricinin Bütün Dediklerini Yapmama Rağmen Çalışmadı İşte 1.2 Saat Uğraştım Olmadı
Akşam Evde Uzun Uğraşlar Sonucu Geliştiriciye Ulaştım.Hatanın Kendi Dosyasında Olduğunu Düzeltmem İçin Resmini Attı.Gece Saat 04:00 Kadar Uğraştım
Sonunda Çalıştı.3.4 Kere Tekrar Denedim Her Seferinde Oldu.Hiçbir Şekilde Sıfırlama Yapmadı Telefondan 4.5 Saniyede Kilit Kalktı
Bu Konuyu Redmi Note 10S Konusunda Açtım Müsait Olunca Genel Bütün MTK Telefonlar Olan Xiaomi, Redmi, POCO İçinde Açacağım

Herkese Hayırlı Olsun :)
2021-12-01 09_42_29-Telegram (1).png

Xiaomi Cihazlarının Bootloader Kilidini Açmak İçin 7 Gün Beklememiz Gerekiyor. MediaTek Xiaomi Cihazlarında Bu Kılavuzla Atlanabilir. Xiaomi Instant Bootloader Unlock Guide ile MediaTek İşlemcili Xiaomi, Redmi, POCO Cihazlarınızın Bootloader Kilidini Kolayca Açabileceksiniz.

MediaTek Cihazlarında Önyükleyicinin Kilidini Açmak İçin 7 Gün Beklemeye Gerek Yok. Bu kılavuzu Takip Ederek, MediaTek Cihazlarının Önyükleyicisinin Kilidini 5 Dakika İçinde Açabilirsiniz. Silme ve Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Olmadan.

Gereksinimler
Windows Bilgisayar
USB Veri Kablosu
MediaTek cihazı

Gerekli Dosyalar
MTK Bootloader Kilit Açma Paketini İndirin

Xiaomi Bootloader'ın Kilidi Nasıl Anında Açılır?​

• MTK Bootloader Unlock Pack'i PC'nize indirin

• İndirilen .ZIP dosyasını ayıklayın

• MTK sürücüsünü kurun (Sürücü klasörüne girin ve cdc-acm.inf dosyasına sağ tıklayın, Yükle'yi seçin)

• USBDK'yi yükleyin (64 bit işletim sistemi için x64, 32 bit işletim sistemi için x86)

• Bilgisayarını yeniden başlat
  • Telefonunuzu kapatın
  • UnlockBootloader.bat'ı açın

• Redmi Note 8 Pro Telefonum Olmadığından Sadece Tuşlarda Farklı Basma Yöntemi Olabilir Deneyen Arkadaşımız Olursa Konuyu Güncellerim
  • Telefon Kapalı Durumda İken
  • UnlockBootloader.bat Tıklayıp Çalıştırıyoruz
  • Telefonun Ses Açma Tuşunu Basılı Tutarak Telefonu Kablo İle Bilgisayara Bağlıyoruz. İşlem Bitene Kadar Tuşu Bırakmıyoruz.
  • Bootloader Kilidi Açıldı” İfadesini Gördükten Sonra. Kabloyu Çıkarın Ve Güç Düğmesini 15 Saniye Basılı Tutun.

Silmeden Aynı Adımlarla Bootloader'ınızı Tekrar Kilitleyebilirsiniz. Sadece LockBootloader.bat'ı Aynı Adımlarla Kullanın.

Bu Konuyu Paylaşan Geliştiriciye Teşekkür Ederiz.
Süper eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt