- Adım
- M. Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Meslek
- Ofis Sorumlusu
- Konular
- 191
- Konu Sahibi Konu Sahibi
12.0.8.0 güncellemesi, 12.5 güncellemesi için temel sürüm. Bu nedenle önce size 12.0.8.0 görünüyor.Merhabalar, benim telefonum hala 12.0.5 yani Android 10'da takılı kaldı neden takılı kaldı derseniz telefonumda root ve magisk kurulu pek bir bilgim yok fakat artık telefonumu güncellemek istiyorum. Telefonumu nasıl güncelleyebilirim yani kişilerim uygulamalarım vesaire gitmeden telefonumu en düzgün şekilde nasıl güncelleyebilirim? Ayrıca telefonda güncelleme kontrol et dediğimde 12.5.3.0 yerine 12.0.8.0.QGGMIXM kararlı yazıyor pek bir bilgim yok fakat yardımcı olabilen çıkarsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Güncelleme bu konudan recovery bağlantısından romu indirip şu konudaki ikinci spoyler kısmına bakın:
Rehber - 12.5 sürümlerinin kurulması+twrp ve root + twrp ile sürüm düşürmek. (bilgiler gidecek)
Bu rehber telefonunuzda android 10 sürümünün mevcut olduğunu ve bu sürüme uygun twrp - nın kurulu olduğunu düşünüyor. 2. Ev tuşu ile geri dönüp twrp yı yeniden başlatıyoruz. 3. İnstall basıp sürümü kuruyoruz. Sürüm kurulduktan sonra ev tuşu ile tekrar twrp ana ekrana geri dönüyoruz. 4. Resimde...

Verilerinizi yedekleyin, silinecektir çünkü.