Rehber Redmi note 8 pro Android 10 Nvram Warning: Err 0x10 Fix

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
Yeni güncelleme ile çözerler dedim. Lakin hala aynı android 9 dan android 10 a geçince redmi note 8 pro nun wfisinde böyle br ağ adı çıkıyor zararı olmayabilir ama orda gözükmesi beni rahatsız ediyor. Çözümü nedir bunun. Android 9 da böyle bir şey çıkmıyor. Cihazda imei repair var.

1-ENG romu kurun.
2- Dili türkçe yapın
3-
sonra arama ekranında *#*#3646633#*#* yapip connectivity de csd information bolumunde wifi information
kisminda wifi mac adres update bölümü var oraya orijinal mac adresi neyse yazıp update e basın
4 telefonu yeniden baslatın
5 global romu tekrar kurun

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Edit: Arkadaşlar sorunu çözdüm orijinal İMEİ dosyasındaki mac adreslerini alıp sisteme yazınca rootsuz şekilde sorun çözüldü mac adresi de sabitlendi dileyen olursa bir rehber oluşturabilirim
hocam ben çözdüm olayı
(ACEMİYSENİZ BU İŞLEMLERİ YAPARKEN SAKIN HA SAKIN MIFLASH ÜZERİNDEN CLEAN ALL AND LOCK SEÇMEYİN CİHAZINIZ HARD BRICK OLUR)
1-ilk önce engineer romu yükleyeceksiniz
2-sonra telefonun imei numarasını bir kenara not alın (önemli)
3-https://www.mobilkulup.com/threads/xiaomi-redmi-note-8-pro-imei-repair-ozel-anlatim.9064/
daha sonra burdaki adımlardan imei sıfırlayıp not ettiğiniz imeinizi tekrar yüklemeniz gerekiyor
4-imei yüklendikten sonra telefon açıldığında wifi bluetooth kapatın
5-http://sqa.fyicenter.com/1000208_MAC_Address_Validator.html
bulduğunuz herhangi bir rastgele mac adresinin geçerliliğini bu adresten kontrol edin ta ki sitede valid diyene kadar
5-arama ekranında *#*#3646633#*#* yapip connectivity de csd information bolumunde wifi information
kisminda wifi mac adres update bölümü var oraya mac adresi neyse yazıp update e basın
6-telefonu yeniden baslatın
7-başlattıktan sonra wifiyi açıp ayarlar cihaz bilgisine girin ve mac adresini kontrol edin
8-global romu tekrar kurun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 3 teki adımları isterseniz pas geçebilirsiniz ama ben onları yapmadan uyguladığımda sorun çözülmedi
Cihazım rootlu farklı bir yolu yok mudur? Cihaz sıfırlansın istemiyorum çünkü

kitaarist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ptntlhckr
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Mac adresi yazmanın başka yolu yokmu. M1906G7E Çin cihazı imei yapılmış cihaz otomatik sabit mac atasada wifi paylaşımı yaparken sık sık kopuyor (Cihaza bağlı ancak ağ erişimi yok), wifiyi normal alıcı olarak kullandığımda nadirde olsa kesilip tekrardan bağlamam gerekiyor. Gerçek mac adresinde 02:00:00:00 gibi mac var anladığım kadarıyla ya root ya da bu yöntem ama imei olayını birdaha yapsam sorun olurmu ben yapmadım daha önce. Android 10 miui12 global var.
Hocam imei işlemini bende ilk kez kılavuzdan bakarak yaptım dikkatli olursanız sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.Cihazi aldıgim yerin attığı imeiyi sifirlama yapıp tekrar aynı imeiyi yukledim.

emrullah0202u

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 8
Konular
5
Yeni güncelleme ile çözerler dedim. Lakin hala aynı android 9 dan android 10 a geçince redmi note 8 pro nun wfisinde böyle br ağ adı çıkıyor zararı olmayabilir ama orda gözükmesi beni rahatsız ediyor. Çözümü nedir bunun. Android 9 da böyle bir şey çıkmıyor. Cihazda imei repair var.

1-ENG romu kurun.
2- Dili türkçe yapın
3-
sonra arama ekranında *#*#3646633#*#* yapip connectivity de csd information bolumunde wifi information
kisminda wifi mac adres update bölümü var oraya orijinal mac adresi neyse yazıp update e basın

Edit: Arkadaşlar sorunu çözdüm orijinal İMEİ dosyasındaki mac adreslerini alıp sisteme yazınca rootsuz şekilde sorun çözüldü mac adresi de sabitlendi dileyen olursa bir rehber oluşturabilirim

Arkadaşlar önce eng romu kurdum ardından burdaki adımları izledim wifi mac adresini update yaptım. daha sonra global rom yükledim sorun DÜZELDİ.

mac adresini nereden bulacam diye endişelenmeyin. telefonunuzdan wifi bağlanın ve rastgele mac oluştur seçeneğini seçin tekrar wifi bağlanır daha sonra wifi ek ayarlar mac adresiniz görünür onu bir yere not edin. daha sonra eng romdan adımları izleyerek wifi mac adresini girip update yapın. sonra global romu yükle sorun düzeliyor.

NOT: imei tekrardan silip yazmakla uğraşmadım.

Diagnomed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
8
Arkadaşlar önce eng romu kurdum ardından burdaki adımları izledim wifi mac adresini update yaptım. daha sonra global rom yükledim sorun DÜZELDİ.

mac adresini nereden bulacam diye endişelenmeyin. telefonunuzdan wifi bağlanın ve rastgele mac oluştur seçeneğini seçin tekrar wifi bağlanır daha sonra wifi ek ayarlar mac adresiniz görünür onu bir yere not edin. daha sonra eng romdan adımları izleyerek wifi mac adresini girip update yapın. sonra global romu yükle sorun düzeliyor.

Miui 12 son global romu yüklediniz değil mi hocam? Mi flash tool ile mi yaptınız bu adımları?

eyup357

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
mi6
Konular
0

Bluetooth için hiç sorun oldumu bilmiyorum ama ondada mac adresi yazma var mı ve cihaz çin kodlu yatay redmi yazan Ce sertifikalı Root atılmıyor Endonezya rom yükledim. Mühendis romundan tekrar normal roma geçince silinme olmuyor yani mac yazıyor anladığım kadarıyla.

emrullah0202u

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 8
Konular
5
Miui 12 son global romu yüklediniz değil mi hocam? Mi flash tool ile mi yaptınız bu adımları?

Flash tool ile değil. Direk mi flash 2016 sürümünü ile yükledim.
miui 11 hindistan rom 11.04 yükledim. Ama global miui 12 yüklesende sorun olmaz adımlar aynı

Bluetooth için hiç sorun oldumu bilmiyorum ama ondada mac adresi yazma var mı ve cihaz çin kodlu yatay redmi yazan Ce sertifikalı Root atılmıyor Endonezya rom yükledim. Mühendis romundan tekrar normal roma geçince silinme olmuyor yani mac yazıyor anladığım kadarıyla.

Root ile işin yok zaten. Eng(mühendis) romu yükle mac adresini değiştir.
Endonezya romunu yükle mac silinmiyor.
İmei silinmiyor

eyup357

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
mi6
Konular
0
Yukarda tekrardan imei işlemleri yapınca oldu diyince bendede aynısı olur sandım yakın zamanda deneyeceğim teşekkürler.

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12

1-ENG romu kurun.
2- Dili türkçe yapın
3-

Orjinal mac adresi yazın derken nerden bulacağız orjinal mac adresini hocam ?

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
muhammed540 Hocam konuyu sabitlerseniz yukarıda bir yere çok sevinirim. Çok fazla soru geliyor bu konuyla ilgili bana

Orjinal mac adresi yazın derken nerden bulacağız orjinal mac adresini hocam ?
rehber video eklendi

Son düzenleme:
Üst Alt