Rehber Redmi note 8 pro Android 10 Nvram Warning: Err 0x10 Fix

emrullah0202u

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 8
Konular
5
Orjinal mac adresi yazın derken nerden bulacağız orjinal mac adresini hocam ?

Orijinalinin olmasına gerek yok googlede Mac adresi oluşturma yazıp birtane oluşturur sunuz onunda kullanabilir siniz. Veya telefondan wifi bağlandıginizda wifi gelin ek ayarlar deyip maç adresinize bakın onu da yazabilirsiniz

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Orijinalinin olmasına gerek yok googlede Mac adresi oluşturma yazıp birtane oluşturur sunuz onunda kullanabilir siniz. Veya telefondan wifi bağlandıginizda wifi gelin ek ayarlar deyip maç adresinize bakın onu da yazabilirsiniz

Sağolun değerli yorumunuz için hocam. Bende öyle düşünmüştüm emin olmak için sorma gereği duydum. Teşekkürler

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Xiaomi redmi note 8 pro cihazda imei işlemi yapıldıktan sonra nvram dosyası silindiği için MIUI12 de wifide nvram err kodu veriyor. Bunun çözümünü bu konuda açıklıyoruz.

gerekli araçlar ve romlar forumda bulunmaktadır. Yapılan işlemlerden doğacak olumsuz sonuçların sorumluluğu size aittir.

1-Cihazı Fastboot moda alın.
2- Mi flash ileENG romu kurun.
3- Dili türkçe yapın
4-Arama ekranında *#*#3646633#*#* yazın
5- Çıkan ekranda sağa kaydırın. Connectivity bölümünde> csd information bolumunde> wifi information kismina girin.
6- Wifi mac adres update bölümü var oraya eski bir cihazınızın yada bu cihazın işlemden önceki mac adresini not aldıysanız onu yazıp update edin.
7- Mi flash ile stock global romu tekrar kurun.

işlemimiz budur. yapamayan ve yardım isteyen çok olduğu için; referans bir video hazırladım:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

problemin ekran görüntüsü:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Videolu anlatım öğretici olmuş hocam bende sorunumu bu sabah itibariyle çözdüm. Teşekkürler emeğine sağlık

nokata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Umut
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Rehberi uyguladım düzeldi. Mac generator den üretip kullandım. Bir sıkıntı yok :)

Swift

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elena
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Xiaomi redmi note 8 pro cihazda imei işlemi yapıldıktan sonra nvram dosyası silindiği için MIUI12 de wifide nvram err kodu veriyor. Bunun çözümünü bu konuda açıklıyoruz.

gerekli araçlar ve romlar forumda bulunmaktadır. Yapılan işlemlerden doğacak olumsuz sonuçların sorumluluğu size aittir.

1-Cihazı Fastboot moda alın.
2- Mi flash ileENG romu kurun.
3- Dili türkçe yapın
4-Arama ekranında *#*#3646633#*#* yazın
5- Çıkan ekranda sağa kaydırın. Connectivity bölümünde> csd information bolumunde> wifi information kismina girin.
6- Wifi mac adres update bölümü var oraya eski bir cihazınızın yada bu cihazın işlemden önceki mac adresini not aldıysanız onu yazıp update edin.
7- Mi flash ile stock global romu tekrar kurun.

işlemimiz budur. yapamayan ve yardım isteyen çok olduğu için; referans bir video hazırladım:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

problemin ekran görüntüsü:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
acaba imei gider mi

Üst Alt