- Adım
- Dark
- Cihazım
- Redmi note 8 pr
- Konular
- 0
Birisi deneyip yazabilir mi acaba aynı sorun var mı?
Hayır. Global rom yükleyip yolunuza devam edersinizYani çin sürümünü alırsak.ne olur sorun cikarirmi
HayırMerhabalar bu Google Arama ve Mesajlar'dan rootsuz şekilde kurtuluş yok değil mi bu model için de.
Reklamlar içinMerhaba arkadaşlar.
Ürünü yurtdışından Global redmi Note 8 Pro 128gb olarak aldım. 15 gün sonra gelecek ve Youtube da gördüğüm videolardan BL kilidi açma sonrası İMEİ değişimi yapacağım. Samsung Note 5 imeisi atacağım.
Telefon Vodafone hat ile eşim tarafından kullanılacak.
Eşimden laf yememek adına İmei atma sonrası ne yapmalıyım? Her hangi bir rom veya başka bir şey kurmalı mıyım? Yoksa stok tema ve programlarla devam mı etmeliyim?
Reklam çıkması vb. sorunlar yüzünden hatun başımın etini yiyecekse elimde ki telefonu ona verip ben kullanayım aldığım telefonu?
Reklamlar için
Rehber - Gizli menü ile Chrome dahil reklamlara kesin çözüm (ROOTSUZ)
Bilindiği üzere MIUI arayüzünde stok romlarda Private DNS özelliği kullanılamıyor fakat basit bir çözümü var. Bu şekilde DNS değişikliği yaparak hem mobil ağ hem de wifi üzerinde tekrar tekrar ayarlama gerekmeden bağlanılan her ağda kendi belirlediğimiz DNS sunucusunu kullanabiliyoruz ayrıca...forum.miuiturkiye.net
Tavsiye rom
Rehber - Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme
Konu bugün bizatihi tarafımdan denenmiştir. Bilgisi ve deneyimlerinden faydalandığımız Zenex hocama da ayrıca teşekkür ederim.hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. 1 aylık Note 8 Pro 6/64 cihazımıza Miui arama ve mesaj arayüzü olan Endonezya romu kurduk. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır...forum.miuiturkiye.net