arkadaşlar 12 mart itibariyle ; piyasada satılan yurtdışı cihazların büyük bölümünün hint ya da çin versiyon olduğu konusunda alıcıları uyarmak istiyorum. satıcılara tek tek konuşuyorum. global yazıyor, cihaz global mi ? evet global diyor. hint versiyon olup da global rom mu yüklü , yoksa cihazın kendisi mi global diyorum, ses çıkmıyor.. büyük bölümü bu şekilde ... bilmeyen kimselere hint ya da çin cihazlarını global diye kitleme derdindeler... sordun mu hepsi global diyor ama öyle değil... dikkat edin, alacağınız ürünü bilerek alın diye yazıyorum... ne farkı var derseniz, hint versiyonda nfc ve band 20 yok.. çin cihazda band 20 kesin yok, nfc'yi bilmiyorum. nfc ve band 20 benim için önemli değil derseniz hint cihazı da alabilirsiniz, o sizin tercihiniz. şu an durum böyle sanırım virüs etkisi ile piyasada global cihaz pek yok gibi. Global cihazı nasıl ayırt edersiniz? konu başında belirtildiği gibi; global cihazın arkasındaki etikette ; M1906G7G yazması lazım. sondaki harf G ise global anlamına geliyor. E ise çin , I ise hindistan. arkasındaki etiket söküldüyse de cihazı açtığınızda ayarlardan cihaz model numarasına bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu gidişte redmi note 9 pro'yu beklemek daha mantıklı hale geldi, uzun süredir araştırıyorum, döviz yükseldi, tam almaya karar vermişken virüs çıktı , sonra fırsatçılar çıktı, iyice soğudum yani .... note 9 pro bugün tanıtıldı. donanım olarak pek bir farkı yok ama işlemcisi snapdragon, bir de doğruysa 2 sim + 1 hafıza kartı ayrı slot yazmışlar , bu şekildeyse çok iyi olur benim açımdan. tabi donanım daha tam belli değil
model numarası E ile mi bitiyor? band 20 yok sizin telefonda , beklentilerinize göre değişir ama bence çok fazla sorun teşkil edecek bir şey değil. ben de redmi note 5 var, band 20 yok 1 yıldır kullanıyorum, çekme-çekmeme gibi bir sorun yaşamadım çok şükür. aslında sizin telefon çin modelse nfc olup olmadığı hakkında bilgi verebilirsiniz bizlere. hint modelde nfc yok kesin olarak ama çin modelde nfc olup olmadığı konusunda net bir bilgiye ulaşamadım. sizin telefonda global rom mu var? üstten açılan menüde nfc varsa, aktif mi mesela?
Dijital ses veri azaltma teknolojisinde aptX, Qualcomm'un sahip olduğu tescilli ses codec sıkıştırma algoritmaları ailesidir. Note 8 Pro Mediatek işlemciye sahip olduğu için bunu modül üzerinden yüklediğini söylüyor geliştirici. Benim kablosuz kulaklığım olmadığı için deneyemedim. Deneyen...
model numarası E ile mi bitiyor? band 20 yok sizin telefonda , beklentilerinize göre değişir ama bence çok fazla sorun teşkil edecek bir şey değil. ben de redmi note 5 var, band 20 yok 1 yıldır kullanıyorum, çekme-çekmeme gibi bir sorun yaşamadım çok şükür. aslında sizin telefon çin modelse nfc olup olmadığı hakkında bilgi verebilirsiniz bizlere. hint modelde nfc yok kesin olarak ama çin modelde nfc olup olmadığı konusunda net bir bilgiye ulaşamadım. sizin telefonda global rom mu var? üstten açılan menüde nfc varsa, aktif mi mesela?
Merhaba model numarası E ile biten cihazda NFC var. temassız kredi kartına yaklaştırınca ses çıkarıyor. I ile bitende var elimde deneyince bilgi vereceğim