Rom Redmi Note 8 Paranoid Android Quartz 4 — OFFICIAL | 10 Q

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
evet mi kamera mevcut , stabilizasyonu da gayet güzel çalışıyor. şimdi denedim, kamerayı hafif hafif titrettim videoda aşağı yukarı, izlerken hiç hareket ettirmemişim gibi çekmiş görüntüyü. bende direkt olarak çalıştı ancak çalışmayanlar da SELinux Permissive moda alarak çözmüşler. fakat şunu da belirteyim ki romda özelleştirme imkanları çok kısıtlı hatta hiç yok. öyle ion menü pe+ menü tarzında bir bölüm yok ayarlarda. romu daha stabil hale getirmek için bu şekilde yaptıklarını söylemişler, bence gayet de başarılı olmuş. daha önce kullandığım aosp romlarında hep bildirimlerin geç düşme sorunları vs. oluyordu, ilk defa bunda sıkıntısız kullanıyorum telefonu. uzun süreli kullanmak için arıyorsanız tavsiye ederim kesinlikle.
Teşekkürler hocam. Şu an Masik'te mutluyum, vaktim olmadığı için de değiştirmek istemiyorum ama herhalde işlerim rahatlayana kadar Quartz 5 çıkar. PA'yı çok denemek istiyorum. Mutlaka deneyeceğim de. :)

SELinux olayından haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim hocam. Çok iyi oldu öğrenmem. :)

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Teşekkürler hocam. Şu an Masik'te mutluyum, vaktim olmadığı için de değiştirmek istemiyorum ama herhalde işlerim rahatlayana kadar Quartz 5 çıkar. PA'yı çok denemek istiyorum. Mutlaka deneyeceğim de. :)

SELinux olayından haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim hocam. Çok iyi oldu öğrenmem. :)
hocam pek merak edilecek bi şeyi yok, piyasadaki en düz rom olabilir :) ben böyle daha rahat kullanıyorum, cihazda kullanmadığım fazla bir özellik oldu mu kalbim sıkışıyor :D

selinux değiştirmeden çalıştı bende bu arada, onu telegramda gördüğüm kadarıyla söyledim. bizzat denediğim bir şey değil.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
hocam pek merak edilecek bi şeyi yok, piyasadaki en düz rom olabilir :) ben böyle daha rahat kullanıyorum, cihazda kullanmadığım fazla bir özellik oldu mu kalbim sıkışıyor :D

selinux değiştirmeden çalıştı bende bu arada, onu telegramda gördüğüm kadarıyla söyledim. bizzat denediğim bir şey değil.
Sade olsun istiyorum ben de zaten hocam. O ekstra özellikler biraz zorlama gibi geliyor. Ha olunca kullanıyorum ama cihazı stok hâliyle kullanmak daha ayrı güzel geliyor. :D

Müsait bir zamanımda denerim hocam. Çok teşekkür ederim. nod~~

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Romu kullanan arkadaşlardan bi ekran süresi alabilir miyiz? Miui 12 eu nun pilinden şikayetçiyim buna geçeyim mi?
Benim aradığım tek özellik tam ekran hareketleri bunda var mı? (Tuşsuz kullanım)
Bir de şu pembe rengi mavi yapabiliyor muyuz her şeye alışırım da pembe telefona alışamam...

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Romu kullanan arkadaşlardan bi ekran süresi alabilir miyiz? Miui 12 eu nun pilinden şikayetçiyim buna geçeyim mi?
Benim aradığım tek özellik tam ekran hareketleri bunda var mı? (Tuşsuz kullanım)
Bir de şu pembe rengi mavi yapabiliyor muyuz her şeye alışırım da pembe telefona alışamam...
Hocam, romun konudaki ekran görüntüleri çok eski. Ve substratum programı kullanılmış sanırım. Romun görüntüsü konudakine benzemiyor. Normal bir aosp/pixel romu görüntüsünde yalnız renkler yeşil olarak geliyor ve onu mavi yapabiliyorsunuz. Pil süresi olarak ben 10-11 saat alıyorum. Tam ekran hareketleri mevcut.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Hocam, romun konudaki ekran görüntüleri çok eski. Ve substratum programı kullanılmış sanırım. Romun görüntüsü konudakine benzemiyor. Normal bir aosp/pixel romu görüntüsünde yalnız renkler yeşil olarak geliyor ve onu mavi yapabiliyorsunuz. Pil süresi olarak ben 10-11 saat alıyorum. Tam ekran hareketleri mevcut.

Herhangi bir bug veya eksiklik var mı peki? (Tabi ki miui12deki pencere modları vs yoktur ama temel özellikler kamera vb. Olarak)

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Herhangi bir bug veya eksiklik var mı peki? (Tabi ki miui12deki pencere modları vs yoktur ama temel özellikler kamera vb. Olarak)
miui 12'deki pencere da modu var :) . bildiğim kadarı ile herhangi bir bug'ı yok, telegram kanalında da sordum bilinen bir bug'ının olmadığını söylediler. Telegram adresleri şu: harici link paylaşımı yasaktır/stayparanoid_ginkgo . Burada kurulum talimatları ve ek bilgiler de mevcut #notes yazdığınızda (e haliyle ingilizce hepsi).

Kamera olarak, elektronik görüntü sabitleme ve 48mp modları dahil hepsi çalışıyor. Ama ben google camera port'u kullanmanızı tavsiye ederim. Özel olarak tavsiye ettiğim port trCamera v7

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
miui 12'deki pencere da modu var :) . bildiğim kadarı ile herhangi bir bug'ı yok, telegram kanalında da sordum bilinen bir bug'ının olmadığını söylediler. Telegram adresleri şu: harici link paylaşımı yasaktır/stayparanoid_ginkgo . Burada kurulum talimatları ve ek bilgiler de mevcut #notes yazdığınızda (e haliyle ingilizce hepsi).

Kamera olarak, elektronik görüntü sabitleme ve 48mp modları dahil hepsi çalışıyor. Ama ben google camera port'u kullanmanızı tavsiye ederim. Özel olarak tavsiye ettiğim port trCamera v7
Şimdi yükledim romu vallahi fişşşek gibi oldu ama yeşili mavi renge çevirmeyi bulamadım

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Şimdi yükledim romu vallahi fişşşek gibi oldu ama yeşili mavi renge çevirmeyi bulamadım
ana ekranda ekrana basılı tutun, stiller ve duvar kağıtları'na tıklayın. orada özel stil ekleyin ve renk dahil olmak üzere birkaç şeyi ayarlayabiliyorsunuz. güle güle kullanın

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
ana ekranda ekrana basılı tutun, stiller ve duvar kağıtları'na tıklayın. orada özel stil ekleyin ve renk dahil olmak üzere birkaç şeyi ayarlayabiliyorsunuz. güle güle kullanın
Sağolasın, gerçekten hızı mükemmel. Şarjının iyi olacağını umuyorum. Tek sorun launcherda hiç özelleştirme yok klasör dahi olmuyor. Herhalde nova falan kullanacağız. Bir de task killer yok. Temizleyicinin tuşuna basarak uygulama kapatmak rahat oluyordu böyle işkence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de son bi soru hocam ufak pencereler nerde bulamadım her şeyi çok gizlemişler hareketleri bile bulmak yarım saatimi aldı.

Son düzenleme:
Üst Alt