- Adım
- M. Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Meslek
- Ofis Sorumlusu
- Konular
- 190
Teşekkürler hocam. Şu an Masik'te mutluyum, vaktim olmadığı için de değiştirmek istemiyorum ama herhalde işlerim rahatlayana kadar Quartz 5 çıkar. PA'yı çok denemek istiyorum. Mutlaka deneyeceğim de.evet mi kamera mevcut , stabilizasyonu da gayet güzel çalışıyor. şimdi denedim, kamerayı hafif hafif titrettim videoda aşağı yukarı, izlerken hiç hareket ettirmemişim gibi çekmiş görüntüyü. bende direkt olarak çalıştı ancak çalışmayanlar da SELinux Permissive moda alarak çözmüşler. fakat şunu da belirteyim ki romda özelleştirme imkanları çok kısıtlı hatta hiç yok. öyle ion menü pe+ menü tarzında bir bölüm yok ayarlarda. romu daha stabil hale getirmek için bu şekilde yaptıklarını söylemişler, bence gayet de başarılı olmuş. daha önce kullandığım aosp romlarında hep bildirimlerin geç düşme sorunları vs. oluyordu, ilk defa bunda sıkıntısız kullanıyorum telefonu. uzun süreli kullanmak için arıyorsanız tavsiye ederim kesinlikle.
SELinux olayından haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim hocam. Çok iyi oldu öğrenmem.