- Adım
- Polat
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 1
evet google pixel telefonların launcherları böyle, o yüzden aosp romların hepsinde launcher aynı, özelleştirilemiyor pek. stok pixel launcherına az oynama yapıp koymuşlar bu roma, simge paketi yüklenebiliyor ek olarak yalnızca. task killer olayını miui'da da kullanmadığım için yorum yapamıyorum, arka planda sistemin kendini iyi idare ettiğini düşünüyorum.Sağolasın, gerçekten hızı mükemmel. Şarjının iyi olacağını umuyorum. Tek sorun launcherda hiç özelleştirme yok klasör dahi olmuyor. Herhalde nova falan kullanacağız. Bir de task killer yok. Temizleyicinin tuşuna basarak uygulama kapatmak rahat oluyordu böyle işkence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de son bi soru hocam ufak pencereler nerde bulamadım her şeyi çok gizlemişler hareketleri bile bulmak yarım saatimi aldı.
ufak pencere olayı şöyle: aşağıdan yukarıya doğru çekip basılı tutarak son pencereler kısmına gelin. sonra uygulamanın üstündeki simgesine basılı tutun, orada çıkıyor. telefondan ekran görüntüsü eklerim birazdan.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buraya basılı tutacaksınız, serbest çalışmayı seçeceksiniz. aşağıdan ve sağdan çekerek genişletilebiliyor sonra. dokunma alanları biraz küçük, az uğraştırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca twitter uygulaması küçük ekranda açılınca bozuluyor bende, başka bir uygulamada rastlamadım ama yine de uyarayım dedim
Son düzenleme: