- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Atmayın hocam Twrp dosya yöneticisi kullanınHarici SD karta format atmak istiyor.
Atmayın hocam Twrp dosya yöneticisi kullanınHarici SD karta format atmak istiyor.
Paranoidi kullanırken sd kartı formatlamadan kullanmama izin vermeyince AICP Rom kurdum. Gayet memnunum. Paranoid androidden çok daha fazla özelleştirme imkanı sunuyor.Atmayın hocam Twrp dosya yöneticisi kullanın
Bu Modülü kurup deneybilirsinizParanoidi kullanırken sd kartı formatlamadan kullanmama izin vermeyince AICP Rom kurdum. Gayet memnunum. Paranoid androidden çok daha fazla özelleştirme imkanı sunuyor.
Bu arada Paranoid Androidi seneler önce Samsung Galaxy S3 cihazimda kullanmış ve çok memnun kalmıştım. O memnuniyet hatırına oncelik verdim ama diğer bazı romlar daha iyi durumda galiba buna göre.
Siz TWRP file manageri android içinde kullanmayı mı kastetmiştiniz. O format attırmadan SD karta duzgun erisime izin veriyor mu? Butun yedeklerim SD kartta. Oradan kurulum yapıyorum, ve yedekleri oradan aliyorum. Sistem açıldıktan sonra karta erisememem buyuk problem.
Güncelleme gelicek bekliyoruz hocamSanırım sonunda geliyor bu rom xda da konu açmışlar
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler, güzel bir roma benziyor.
İndirilmiyorRica ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu Güncellenmiştir.
Link çöktü hocam çok fazla insan indiriyor birkaç saat sonra tekrar indirmeyi deneyinİndirilmiyor