Rom Redmi Note 8 Paranoid Android Quartz 4 — OFFICIAL | 10 Q

Kursad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kursad
Cihazım
Redmi Note4x
Konular
0
Atmayın hocam Twrp dosya yöneticisi kullanın
Paranoidi kullanırken sd kartı formatlamadan kullanmama izin vermeyince AICP Rom kurdum. Gayet memnunum. Paranoid androidden çok daha fazla özelleştirme imkanı sunuyor.
Bu arada Paranoid Androidi seneler önce Samsung Galaxy S3 cihazimda kullanmış ve çok memnun kalmıştım. O memnuniyet hatırına oncelik verdim ama diğer bazı romlar daha iyi durumda galiba buna göre.

Siz TWRP file manageri android içinde kullanmayı mı kastetmiştiniz. O format attırmadan SD karta duzgun erisime izin veriyor mu? Butun yedeklerim SD kartta. Oradan kurulum yapıyorum, ve yedekleri oradan aliyorum. Sistem açıldıktan sonra karta erisememem buyuk problem.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Paranoidi kullanırken sd kartı formatlamadan kullanmama izin vermeyince AICP Rom kurdum. Gayet memnunum. Paranoid androidden çok daha fazla özelleştirme imkanı sunuyor.
Bu arada Paranoid Androidi seneler önce Samsung Galaxy S3 cihazimda kullanmış ve çok memnun kalmıştım. O memnuniyet hatırına oncelik verdim ama diğer bazı romlar daha iyi durumda galiba buna göre.

Siz TWRP file manageri android içinde kullanmayı mı kastetmiştiniz. O format attırmadan SD karta duzgun erisime izin veriyor mu? Butun yedeklerim SD kartta. Oradan kurulum yapıyorum, ve yedekleri oradan aliyorum. Sistem açıldıktan sonra karta erisememem buyuk problem.
Bu Modülü kurup deneybilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Sanırım sonunda geliyor bu rom xda da konu açmışlar

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Paylaşım için teşekkürler, güzel bir roma benziyor.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Romu yükledim ve 5 dk sonra baska roma geçtim.hicbir özellik goremedim yada ben bulamadım özelleştirme bile yoktu.

Üst Alt