Soru Redmi note 8 Panel

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Merhabalar redmi note 8 kullanıyorum cihaz huaxing panel 3-4. Seri üretim cihazı tianma panellerin %90 kısmında hayelet ekran (ghost screen) sorunu varmış huaxing kullanılan panellerde her hangi bir sorun yokmuş paneli huaxing olup her hangi bir sorun yaşayan var mı merak ettim ? Konu altında konuşalım

Ekli dosyalar

• IMG_20200803_143446.jpg
    IMG_20200803_143446.jpg
    134,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20200803_143424.jpg
    IMG_20200803_143424.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 60

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Ben iki tane Hindistan modeli Note 8 4/64 GB modelini aldım 3-4 ay önce ikiside huaxing panel çok şükür hiç bir sorunu yok eski cihazım Redmi note 5 tianma panel idi fena sardı ghost screen tüm ekranı kapladı neredeyse ekran değişimi ile kurtulmuştum

Oyla:

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
bende tianma panel var ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım şükür. cihazı yoğun kullanıyorum ocak ayından beridir.

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben iki tane Hindistan modeli Note 8 4/64 GB modelini aldım 3-4 ay önce ikiside huaxing panel çok şükür hiç bir sorunu yok eski cihazım Redmi note 5 tianma panel idi fena sardı ghost screen tüm ekranı kapladı neredeyse ekran değişimi ile kurtulmuştum
Tianma panellerde çok sorun var huaxing panellerle ilgili daha bir şikayet konusu vs birşey bulamadım

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Redmi note 8 lerde tianma2 diye bir panel varmış, tianma bunu açıklamış, eskisi gibi sorun yaşamayacak kullanıcılar diye de eklemiş, forumda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam ama konu başlığını unuttum.

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Huaxing panellerin bazılarında Ghost Touch oluyor.
Benim cihaz huaxing ghost touch var. Hatta servise yolladım yeni ekran taktılar o da huaxing onda da ghost touch var.

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Redmi note 8 lerde tianma2 diye bir panel varmış, tianma bunu açıklamış, eskisi gibi sorun yaşamayacak kullanıcılar diye de eklemiş, forumda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam ama konu başlığını unuttum.
Evet bu açıklamanın uzun zaman önce yapıldığı söylenmişti ancak binlerce Tianma panel kullanan Redmi Note 8'de ghost screen problemi var maalesef. İlerleyen zamanda Redmi Note 9 serisinde de bu sorunun yaşanacağını düşünüyorum. Huaxing kullanıp da ghost screen problemi yaşayan henüz hiç duymadım.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Evet bu açıklamanın uzun zaman önce yapıldığı söylenmişti ancak binlerce Tianma panel kullanan Redmi Note 8'de ghost screen problemi var maalesef. İlerleyen zamanda Redmi Note 9 serisinde de bu sorunun yaşanacağını düşünüyorum. Huaxing kullanıp da ghost screen problemi yaşayan henüz hiç duymadım.
Biraz da şans sanırım.. Mesela arkadaş bu konuda sorun yaşamış maalesef, ayrı ayrı sorunlar.
Benim cihaz huaxing ghost touch var. Hatta servise yolladım yeni ekran taktılar o da huaxing onda da ghost touch var.

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şansına artık heralde

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Şansına artık heralde
Hocam benim asıl merak ettiğim, bu Ghost screen yada ghost touch filan vb. Durumlar nasıl oluyor, Google amcaya sordum ancak, farklı yorumlar var.. Yüksek parlaklık, sürekli ekranın açık kalması filan.. Tam olarak belli midir bunun sebebi?

Oyla:
Üst Alt