Soru Redmi note 8 Panel

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Merhabalar redmi note 8 kullanıyorum cihaz huaxing panel 3-4. Seri üretim cihazı tianma panellerin %90 kısmında hayelet ekran (ghost screen) sorunu varmış huaxing kullanılan panellerde her hangi bir sorun yokmuş paneli huaxing olup her hangi bir sorun yaşayan var mı merak ettim ? Konu altında konuşalım

Ekli dosyalar

• IMG_20200803_143446.jpg
    IMG_20200803_143446.jpg
    134,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20200803_143424.jpg
    IMG_20200803_143424.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 59

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Nereden öğrenebilirim panelimi? Aosp rom kullanıyorum ve çekirdek sürümüne tıklayınca olmuyor.

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Nereden öğrenebilirim panelimi? Aosp rom kullanıyorum ve çekirdek sürümüne tıklayınca olmuyor.
Bilgim yok orjinal room kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huaxing panellerin bazılarında Ghost Touch oluyor.
Benim cihaz huaxing ghost touch var. Hatta servise yolladım yeni ekran taktılar o da huaxing onda da ghost touch var.
Cihazı sarj ederken ağır işlem yapıyorsan gereğinden fazla ısınıyorsa hiç bir ekran dayanmaz.

Hocam benim asıl merak ettiğim, bu Ghost screen yada ghost touch filan vb. Durumlar nasıl oluyor, Google amcaya sordum ancak, farklı yorumlar var.. Yüksek parlaklık, sürekli ekranın açık kalması filan.. Tam olarak belli midir bunun sebebi?
En çok sarj ederken oyun oynuyorsan cihaz gereğinde fazla ısıttığın zaman ekrandaki pixeller yanıyor yanma sonucu böyle sorunlar oluyor

Son düzenleme:
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bilgim yok orjinal room kullanıyorum

Cihazı sarj ederken ağır işlem yapıyorsan gereğinden fazla ısınıyorsa hiç bir ekran dayanmaz.

En çok sarj ederken oyun oynuyorsan cihaz gereğinde fazla ısıttığın zaman ekrandaki pixeller yanıyor yanma sonucu böyle sorunlar oluyor
Sağolun hocam, bile bile kast etmeyin cihaza diyorsunuz, haklısınız :)

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
AtaberkTr yok hocam kronik sorun bu. Cihaz şarjdayken kullanmam pek. Telefonda sadece Youtube + sosyal medya uygulamaları var. Oyun oynayan biri değilim. Ghost touch Mi9T, Mi9 se ve Note 8 de en çok karşılaşılan problem.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
AtaberkTr yok hocam kronik sorun bu. Cihaz şarjdayken kullanmam pek. Telefonda sadece Youtube + sosyal medya uygulamaları var. Oyun oynayan biri değilim. Ghost touch Mi9T, Mi9 se ve Note 8 de en çok karşılaşılan problem.
O zaman ne diye inat ederler anlamıyorum, kullanmasınlar, başka panel mi yok? Var tabi de niye direniyorlar onu anlamıyorum.

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Şanşına denk gelmiş anakartın veya işlemcin fazla ısınıyor olabilir gereğinden fazla huaxing panel olupta ghost sorunu yaşayan tek sen varsın çünkü panel değil iç donanım kaynaklıda olabilir testlerle denemen lazım.

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Şanşına denk gelmiş anakartın veya işlemcin fazla ısınıyor olabilir gereğinden fazla huaxing panel olupta ghost sorunu yaşayan tek sen varsın çünkü panel değil iç donanım kaynaklıda olabilir testlerle denemen lazım.
:) Dostum emin ol tek değilim. Yeni duyduğun için sana öyle gelebilir. Cihaz ısınmıyor. Bazı panellerde var bu sorun.
İlla benle alakalı diyosan oke tamam :) Ben bozmuşumdur.
Servise yolladğımda ekranın sorunlu olduğunu düşünmüşler ki ekranı değişmişler. Yabancı forumlarda da var okudum.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Amoled kullansan, amoled yanığı, lcd kullansan hayalet ekran, hayalet dokunuş..
Bence kapatalım konuyu, insanlar paranoyak olacak :)

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
:) Dostum emin ol tek değilim. Yeni duyduğun için sana öyle gelebilir. Cihaz ısınmıyor. Bazı panellerde var bu sorun.
Servise yolladğımda ekranın sorunlu olduğunu düşünmüşler ki ekranı değişmişler. Yabancı forumlarda da var okudum.
O anlamda demed

O anlamda demedim 2 3 kere olduysa cihaz temelli sıkıntıda olabilir o anlamda dedim hocam yanlış anladınız ;)

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
O anlamda demed

O anlamda demedim 2 3 kere olduysa cihaz temelli sıkıntıda olabilir o anlamda dedim hocam yanlış anladınız ;)
Ben de tek bende olan bir sorun değil dedim :)
Çok kişiden duydum sorunu. Başka şey tetikliyor olabilir de olmayabilir de.

Oyla:
Üst Alt