Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi Note 8 OxygenOS — PORT | 10 Q (14.08.2020)
Bu kadar rom nasıl değiştiriyorsunuz hocam vallahi helal olsun eskiden ben de romdan roma geçerdim ama o da haftada 1 şimdi yedekle uğraşmaktan sıkılıp eu.beta takılıyorum.
Yüklediğim gibi ilk şarjda sildim telefon şarj olurken ateş gibi oluyor hiç hoşuma gitmedi bu olay Pixel Experience'e geçtim burdada Magisk Ctsprofil aktif edemediğim için AnxCam falan yükleyemiyorum sıkıştım kaldım herhalde gene Miui sürümlerinden birine döneceğim kürkçü dükkanı misali
Yüklediğim gibi ilk şarjda sildim telefon şarj olurken ateş gibi oluyor hiç hoşuma gitmedi bu olay Pixel Experience'e geçtim burdada Magisk Ctsprofil aktif edemediğim için AnxCam falan yükleyemiyorum sıkıştım kaldım herhalde gene Miui sürümlerinden birine döneceğim kürkçü dükkanı misali
Hocam sarjda ısınma sorunu çözülse bende kullanırım Android 10 Pixel Experience Plus romundada hafif animasyon kasmalari beni çok uyuz ediyor.Android 9 Pixel Experience Plus Romda var onda bu kadar Animasyon Kasması yok olmassa onuda Foruma ekleyebilirim.
Bu kadar rom nasıl değiştiriyorsunuz hocam vallahi helal olsun eskiden ben de romdan roma geçerdim ama o da haftada 1 şimdi yedekle uğraşmaktan sıkılıp eu.beta takılıyorum.
Ben günden güne Rom değiştirirdim hocam sonra Eu betada kaldım şimdide Android 9 Pixel Experience Plus geçmeyi düşünüyorum Animasyon kasmasi fln yok gayet stabil bir rom Forumada eklemeyi düşünüyorum.
Hocam sarjda ısınma sorunu çözülse bende kullanırım Android 10 Pixel Experience Plus romundada hafif animasyon kasmalari beni çok uyuz ediyor.Android 9 Pixel Experience Plus Romda var onda bu kadar Animasyon Kasması yok olmassa onuda Foruma ekleyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben günden güne Rom değiştirirdim hocam sonra Eu betada kaldım şimdide Android 9 Pixel Experience Plus geçmeyi düşünüyorum Animasyon kasmasi fln yok gayet stabil bir rom Forumada eklemeyi düşünüyorum.
Plus Resmi olarak henüz gelmediği için eksikler var canınızı sıkacaktır ama yinede deneyin ben şimdi forumda bir arkadaş vardı 10.3.5 global ile efsaneler yaratıyordu o roma geçtim onu deniyorum bendede sizin gibi hastalık var
Aosp romlar iyi hoş da forumda bir üstadım var onun söylemiş olduğu bir sözü paylaşayım sizlerle MIUI Can'dır, Mi ise Canan, EU Beta ise damarlarda (Cihaz'da) akan Kan'dır
Çünkü AOSP romlar, Asil olan Xiaomi Cihazlarımızda emanet gibi duruyorlar
Her ne olursa olsun ben de aosp rom indirip yükleyip denesem de her seferinde soluğu Eu'da buluyorum Aosp romları denemeye merakımdan devam edeceğim ancak Skorpi hocamın bu sözüne sonuna kadar katılıyorum.