Şuan Eu betaya geçtim Romda hafif ısınma sorunu var Euda 35 derece OxygenOs ta 38 civarı Şarjdayken 42 dereceye kadar çıkıyor genede isterseniz bir deneyin arayüze fln bir bakin derim yeni güncellemeyle düzeltirler diye biliyorumHenüz geçmedim hocam geçersem aklımda
Batarya tükenmesi sorununu çözdüler yeni güncellemeyle ama hafif ısınma sorunu var onuda çözüceklerBatarya berbat cok cabuk tukeniyor onun haricinde guzel rom
Yeni guncelleme hangisi zaten son surum yuklu bendeŞuan Eu betaya geçtim Romda hafif ısınma sorunu var Euda 35 derece OxygenOs ta 38 civarı Şarjdayken 42 dereceye kadar çıkıyor genede isterseniz bir deneyin arayüze fln bir bakin derim yeni güncellemeyle düzeltirler diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Batarya tükenmesi sorununu çözdüler yeni güncellemeyle ama hafif ısınma sorunu var onuda çözücekler
Son sürümde fixlendiği yazıyor changelogta şuan kullanıyormusunuz peki?Yeni guncelleme hangisi zaten son surum yuklu bende
Bence bir deneyin derim Animasyonlarına ve arayüzüne ben bayıldım üstelik güncellemede alıyorHarika gözüküyor, cihazın garantisini bozmak istemiyorum ama gönlüm kur diyor
çok yükleyesim geldi ama hiç bozmak istemiyorum twrp vs yok daha cihazdaBence bir deneyin derim Animasyonlarına ve arayüzüne ben bayıldım üstelik güncellemede alıyor
Bi banada yardımcı olBence bir deneyin derim Animasyonlarına ve arayüzüne ben bayıldım üstelik güncellemede alıyor
Global Rom özellikleri kısılmış bir rom bence bir deneyin derim twrp kolay kurulumda kolayçok yükleyesim geldi ama hiç bozmak istemiyorum twrp vs yok daha cihazda
Bu konuda verdiğim Romu Mi9T ye kurmak istedin ama cihaz bootlopta kalıyor doğru anladım dimiBi banada yardımcı ol
Bu port romların kurulumu nasıl oluyor ben mi9t pro cihazıma kurmak istedim her aşamayı yaptım flaşhlamadsn sonra reboot diyorum oneplus logosu görünüyor fastboot ta kalıyor