- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran görüntüleri eklenmiştir.Tamamdır.
Ekran görüntüleri eklenmiştir.Tamamdır.
Teşekkür ederim gün içinde pil durumunu bildirir misiniz akşam geçmeyi düşünüyorumEkran görüntüleri eklenmiştir.
Şuan kullanıyorum Pil detaylarını kullandıkça paylaşıcam.Teşekkür ederim gün içinde pil durumunu bildirir misiniz akşam geçmeyi düşünüyorum
Tamam hocam teşekkürler.Şuan kullanıyorum Pil detaylarını kullandıkça paylaşıcam.
Rica ederim hocam Android 10 Miui de var port olarak belki görmüşsünüzdür.Tamam hocam teşekkürler.
Gördüm hocam da videosu bir garip duruyordu pek içime sinmediRica ederim hocam Android 10 Miui de var port olarak belki görmüşsünüzdür.
Animasyon kasmaları olmasaydı güzel olurduGördüm hocam da videosu bir garip duruyordu pek içime sinmedi
Hocam eu ya gelir yakın tarihte benim korkum bu kasmaların kalıcı olmamasıAnimasyon kasmaları olmasaydı güzel olurdu
Android 10 da yeni Animasyonlar var en azindan tam ekran kasmalari gidecek ya o zaman çok güzel olucak bu arada sizden bişey isteyebilirmiyim acaba Oxygen Romla alakalı cihazınızın batarya sıcaklığını bana söyleyebilirmisiniz acaba ayarlardan bulamazssaniz cpuz indirip bakabilirsiniz.Hocam eu ya gelir yakın tarihte benim korkum bu kasmaların kalıcı olmaması
Henüz geçmedim hocam geçersem aklımdaAndroid 10 da yeni Animasyonlar var en azindan tam ekran kasmalari gidecek ya o zaman çok güzel olucak bu arada sizden bişey isteyebilirmiyim acaba Oxygen Romla alakalı cihazınızın batarya sıcaklığını bana söyleyebilirmisiniz acaba ayarlardan bulamazssaniz cpuz indirip bakabilirsiniz.