MIUI 12 Redmi Note 8 Miui 12 Xiaomi.Eu Beta Port Rom (20.6.12)

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sevgili arkadaşlarım. Rom evet görsellik olarak güzel ve denenebilir. Fakat günlük kullanımda kullanılmayacak kadar kasıyor yada benim için öyle geldi. Sizden ricam şimdi ben orjinal Redmi note 8 için miui 11 en üncel Rom'u nereden bulabilirim. Eski haline döndürmek istiyorum.
Buyrun hocam

zafer3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZAFER
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
0
hocam elinize sağlık bi kaç sorum olacak eu romdaki gibi mi mesajlaşma uygulaması ve mi arama özelliklerimi mevcut.Ben global kullanıyordum google özelliğinden memnun kalmadım mıu 11 eu kararlıya geçtim bunuda denemek istiyorum lakin arama esnasında görüşmeleri kayıt özelliği benim için önemli.
bunda o özellik varmı?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam elinize sağlık bi kaç sorum olacak eu romdaki gibi mi mesajlaşma uygulaması ve mi arama özelliklerimi mevcut.Ben global kullanıyordum google özelliğinden memnun kalmadım mıu 11 eu kararlıya geçtim bunuda denemek istiyorum lakin arama esnasında görüşmeleri kayıt özelliği benim için önemli.
bunda o özellik varmı?
evet mi arama ve mesaj uygulaması var

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
bunda o özellik varmı?
Evet bu özellikler mevcuttur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüklemek isteyen arkadaşlar için Animasyonları kapatırsanız sistem daha akıcı olucaktır

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yazı tipi gene Roboto klasik. Neden MIUI 12 görsellerinde yer alan yuvarlatılmış yazı tipi Beta, Eu ve Global romlarda kullanılmıyor anlam veremiyorum. Hâlbuki çok daha modern uyumlu bir görüntüsü var.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Yazı tipi gene Roboto klasik. Neden MIUI 12 görsellerinde yer alan yuvarlatılmış yazı tipi Beta, Eu ve Global romlarda kullanılmıyor anlam veremiyorum. Hâlbuki çok daha modern uyumlu bir görüntüsü var.
Nedenini bilmiyorum hocam port olduğu için olabilir

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Tam olarak nasıl yapıldığını söyleyebilecek var mı acaba? Üstteki anlatımı yaptık diyelim. Alttaki Magisk veya Gapps ne işe yarıyor tam olarak? Yani onlara nerede ihtiyacımız olacak anlamadım doğrusu.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Tam olarak nasıl yapıldığını söyleyebilecek var mı acaba? Üstteki anlatımı yaptık diyelim. Alttaki Magisk veya Gapps ne işe yarıyor tam olarak? Yani onlara nerede ihtiyacımız olacak anlamadım doğrusu.
Magisk Root için ihtiyaciniz olucak Gcam İse Kamera uygulamasi sadece cihazi rootlamak istiyorsaniz Magisk flaşlicaksiniz camerayi istet kullanin ister kullanmayin

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Ben romu yükledim de arada bir şebeke gidiyor galiba çünkü WhatsApp kisilerim siliniyor tekrar yeniliyorum düzeliyor. Onun dışında başta denildiği gibi bir kasma mevcut. Animasyonları kapattım ama pek bir şey değişmedi. Sanırım orijinal roma geri döneceğim. Ama çok sevdim. Umarım stabil olarak en kısa sürede gelir.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
MIUI 12 için Haziran ayini bekleyip, MIUI 11 android 9 olarak xiaomi.Eu Beta 20.3.26 deneyebilirsiniz hocam. RN8 için kullanıyorum ve gayet memnunum. Hata çok çok az.

Ben romu yükledim de arada bir şebeke gidiyor galiba çünkü WhatsApp kisilerim siliniyor tekrar yeniliyorum düzeliyor. Onun dışında başta denildiği gibi bir kasma mevcut. Animasyonları kapattım ama pek bir şey değişmedi. Sanırım orijinal roma geri döneceğim. Ama çok sevdim. Umarım stabil olarak en kısa sürede gelir.

Üst Alt