MIUI 12 Redmi Note 8 Miui 12 Xiaomi.Eu Beta Port Rom (20.6.12)

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Adamlar portun portunu çıkardı.Xiaominin bizi düşürdüğü duruma bak.Bu hafta Redmi Note 8 için çıkan 3.Miui 12 Port rom millet eu kullanmaya başladı biz de izliyoruz böyle işte...Xiaomi Note 8 kullanıcılarını üzerse sonraki Redmi modellerinde bir artış beklemesin bence...
Redmi modellerinin sadece Amiral gemilerine bakıyor herhalde geçen sene çıkan Redmi note 7 bile Miui 12 Andorid 10 aldı bile biz hala bekliyoruz Note 8 güncelleme gelicek diye Hala 2020 'nin ilk çeyreğinde Android 10 gelicek diye bekliyoruz çeyrek kaldı sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım Türkçe olması sebebiyle kamerada ki sorun var. Bir önceki portda kamera iyiydi.
Eu Betadan alakalı bir durum diye biliyorum Port yapılan cihaz Mi9T diye biliyorum hocam

Muhammed6565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
J7
Konular
0
Miui 12 romlardan en iyisi sizce hangisi?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Miui 12 romlardan en iyisi sizce hangisi?
Port romlar en iyisi sayılmaz ama kurulumu kolay Google var ve türkçe Ama animasyon kasmaları var şuanda en iyisi Gsi ama ondada Google yok isterseniz Eu Betanın çıkmasını bekleyin yada animasyon kasmalarına takılmam yeter ki Miui 12 arayüzü olsun derseniz Bu port romu yükleyebilirsiniz Türkçe olması en büyük avantajı

gungfu155

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cüneyt
Cihazım
redmi note 8
Meslek
yakın dövüş uzmanı
Konular
19
Paylaşım için teşekkürler hocam

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

winboss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Turizm
Konular
2
Perşembe gününe kadar çin betaya çıkmaz ise haftaya kaldı hocam
Hayırlısı olsun hocam acelemiz yok bir taşla iki kuş vurmuş olucaz MIUI 12 ve android 10 beraber verilicek betada olsa yüklemeye değer tabi eu olmazsa olmaz

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hayırlısı olsun hocam acelemiz yok bir taşla iki kuş vurmuş olucaz MIUI 12 ve android 10 beraber verilicek betada olsa yüklemeye değer tabi eu olmazsa olmaz
Bu hafta yüksek ihtimal gelmeyecek

Qizzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dewo
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Merhabalar. Paylaşım için teşekkür ederim.

Dediklerinizi eksiksiz olarak yaptım fakat Redmi logosunda kaldı cihaz yaklaşık 10 dakikadır böyle. Bu durum normal mi ? yada nerede hata yapmış olabilirim.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Merhabalar. Paylaşım için teşekkür ederim.

Dediklerinizi eksiksiz olarak yaptım fakat Redmi logosunda kaldı cihaz yaklaşık 10 dakikadır böyle. Bu durum normal mi ? yada nerede hata yapmış olabilirim.
Normal değil Format data yaptınızmı yapmanıza rağmen kalıyorsa Permissever v5 flaşlayın

Qizzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dewo
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Normal değil Format data yaptınızmı yapmanıza rağmen kalıyorsa Permissever v5 flaşlayın
Tekrar başlatınca açıldı teşekkür ederim geri dönüş için :) Deneceğim kendimce bende buraya görüşlerimi yazmak isterim. Teşekkürler tekrardan paylaşım için.

Edit : CC olarak logo değişti ve altta android yazan yerdeki 3 nokta gidip geliyor ama açılmadı daha bekliyorum bakalım açılır mı ? normal mi yani bu

Üst Alt