MIUI 12 Redmi Note 8 Miui 12 Xiaomi.Eu Beta Port Rom (20.6.12)

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Tekrar başlatınca açıldı teşekkür ederim geri dönüş için :) Deneceğim kendimce bende buraya görüşlerimi yazmak isterim. Teşekkürler tekrardan paylaşım için.
Rica ederim port rom olduğu için kasmalar mevcuttur.Gsi rom deneyebilirsiniz onda kasmalar daha az

Qizzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dewo
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Rica ederim port rom olduğu için kasmalar mevcuttur.Gsi rom deneyebilirsiniz onda kasmalar daha az
Hocam logo ekranında kalıyor anlam veremedim. Siz gsi dediğiniz rom'un linkini atma şansınız var mı ? ve bu ekranda kaldı sanırım cihazım ne yapacağım :D Açıldı tamam açıl :D şükür ki açıldı ama çok geç sürüyormuş haberiniz olsun. Yükleyecek arkadaşlara duyurumdur. Korkmayın ben gibi :)))

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam logo ekranında kalıyor anlam veremedim. Siz gsi dediğiniz rom'un linkini atma şansınız var mı ? ve bu ekranda kaldı sanırım cihazım ne yapacağım :D Açıldı tamam açıl :D şükür ki açıldı ama çok geç sürüyormuş haberiniz olsun. Yükleyecek arkadaşlara duyurumdur. Korkmayın ben gibi :)))
Buyrun hocam

Qizzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dewo
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Evet kasmalar baştan kendisini belli ediyor. Olmadı Gsi dediğiniz Rom a bakacağım birde.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Evet kasmalar baştan kendisini belli ediyor. Olmadı Gsi dediğiniz Rom a bakacağım birde.
Benim önerim OxygenOS denemeniz son derece akıcı bir rom Animasyonlar çok iyi linkini bırakıyorum

Qizzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dewo
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Evet ilk sorunum , USB ile bilgisayara bağladım ve görmüyordu. USB hata ayıklamayı açtım , şimdi görüyor ancak sadece şarj modunda. Dosya aktar seçeneğini seçtiğim zaman hiçbir tepki vermemektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Evet ilk sorunum , USB ile bilgisayara bağladım ve görmüyordu. USB hata ayıklamayı açtım , şimdi görüyor ancak sadece şarj modunda. Dosya aktar seçeneğini seçtiğim zaman hiçbir tepki vermemektedir.
twrp açıp deneyin

Qizzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dewo
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
twrp açıp deneyin
Evet orada erişim sağladım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sevgili hocalarım bunu şimdilik kullanacağım fakat ileride orjinal olarak dağıtım yapıldığında , Rom forumumuz da paylaşılır değil mi ? ve bu şekilde mi olacak arayüzü çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Evet orada erişim sağladım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sevgili hocalarım bunu şimdilik kullanacağım fakat ileride orjinal olarak dağıtım yapıldığında , Rom forumumuz da paylaşılır değil mi ? ve bu şekilde mi olacak arayüzü çok hoşuma gitti.

Evet arayüz böyle olacak. Ve evet gelir gelmez paylaşım yapacağız.

Qizzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dewo
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Sevgili arkadaşlarım. Rom evet görsellik olarak güzel ve denenebilir. Fakat günlük kullanımda kullanılmayacak kadar kasıyor yada benim için öyle geldi. Sizden ricam şimdi ben orjinal Redmi note 8 için miui 11 en üncel Rom'u nereden bulabilirim. Eski haline döndürmek istiyorum.

Üst Alt