MIUI 12 Redmi Note 8 - Mi Room Beta Rom 20.7.9 Durduruldu-

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
arkadaşlar miroomun mıuı 11 20.3.26 versiyonunda null tema kaydedilemedi tarzı bir hata alıyorum ek olarak bahsettiğim roma alt bar ekleme yolu varmıdır tam ekran hareketleri kasıyor bende o bar olmayınca.
Tema olayını bilmiyorum ama navigasyon çubuğu Android 10 özelliği, ekleyemezsiniz maalesef. Ancak kasmaması gerek. 2 farklı cihaza Miroom kurdum, aylardır kullanıyorlar ve zerre kasmıyor. Kullandığınız uygulamalar çok yük oluşturuyor olabilir.

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Tema olayını bilmiyorum ama navigasyon çubuğu Android 10 özelliği, ekleyemezsiniz maalesef. Ancak kasmaması gerek. 2 farklı cihaza Miroom kurdum, aylardır kullanıyorlar ve zerre kasmıyor. Kullandığınız uygulamalar çok yük oluşturuyor olabilir.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim tam ekran hareketlerinde son kullanılan uygulamaları açarken işte dediğim takılarak açma sorunu var uygulamlardan olamaz çünkü temiz kurulumda bile aynı sorun var

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam cevabınız için teşekkür ederim tam ekran hareketlerinde son kullanılan uygulamaları açarken işte dediğim takılarak açma sorunu var uygulamlardan olamaz çünkü temiz kurulumda bile aynı sorun var
Hocam, daha geçen gün denedim iki cihazı da tekrardan. Gayet hızlı şekilde çalışıyor. Hatta hiç gelip bana format atalım demediler aylardır bana bu cihazı kullananlar.

Sistem oturmadığı için olabilir. Biraz kullanın, belki düzelir hocam. :)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Hocam, daha geçen gün denedim iki cihazı da tekrardan. Gayet hızlı şekilde çalışıyor. Hatta hiç gelip bana format atalım demediler aylardır bana bu cihazı kullananlar.

Sistem oturmadığı için olabilir. Biraz kullanın, belki düzelir hocam. :)
Peki hocam çok teşekkür ederim benim birtane daha sorum var hocam ben mi room veyahut başka bir rom kullanmayı denediğimde formatdata+full wipe+rom+formatdata yaptığımda dosya sistemine girdiğimde sadece android kısmı var hatta bazen android kısmı da yok diğer dosya kökleri oluşmuyor örneğin download klasörü yok bu arada sorun sadece MIUI tabanlı romlarda oluyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Peki hocam çok teşekkür ederim benim birtane daha sorum var hocam ben mi room veyahut başka bir rom kullanmayı denediğimde formatdata+full wipe+rom+formatdata yaptığımda dosya sistemine girdiğimde sadece android kısmı var hatta bazen android kısmı da yok diğer dosya kökleri oluşmuyor örneğin download klasörü yok bu arada sorun sadece MIUI tabanlı romlarda oluyor.
Format data yaptığınız için oluşturulan klasörler de silinir. Ama çok önemli değil çünkü bir şey indirdiğinizde bu klasör hemen oluşturulur. :)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Format data yaptığınız için oluşturulan klasörler de silinir. Ama çok önemli değil çünkü bir şey indirdiğinizde bu klasör hemen oluşturulur. :)
Tema hatasının nedeni o hataymış hocam ama maalesef kendi yeniden oluşturmuyor klasörleri 2 defa format data yapmamam mı gerekiyor acaba ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Tema hatasının nedeni o hataymış hocam ama maalesef kendi yeniden oluşturmuyor klasörleri 2 defa format data yapmamam mı gerekiyor acaba ?
Bilmiyorum hocam, daha önce hiç bu sorunlq karşılaşmadım. Ancak yeniden oluşturması gerek diye düşünüyorum, format data ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. :)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Bilmiyorum hocam, daha önce hiç bu sorunlq karşılaşmadım. Ancak yeniden oluşturması gerek diye düşünüyorum, format data ile ilgili olduğunu düşünmüyorum
Hocam bu romda sizin önerdiğiniz temiz kurulum yöntemi nedir aynen onu uygulamak istiyorum.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam bu romda sizin önerdiğiniz temiz kurulum yöntemi nedir aynen onu uygulamak istiyorum.
Advanced wipe kısmında en alttaki ikisi dışında hepsini seçip öyle temizlik yapıyorum. Sonra da romu kuruyorum. MIUI'larda böyle yapıyorum. Format data bazen atıyorum bazen atmıyorum ama bence olay bu yöntemden kaynaklı değil.

Hangi sürümü deniyorsunuz? 20.3.26'yı mı?

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Advanced wipe kısmında en alttaki ikisi dışında hepsini seçip öyle temizlik yapıyorum. Sonra da romu kuruyorum. MIUI'larda böyle yapıyorum. Format data bazen atıyorum bazen atmıyorum ama bence olay bu yöntemden kaynaklı değil.

Hangi sürümü deniyorsunuz? 20.3.26'yı mı?
Evet hocam android 9 son sürüm peki hocam wipe işlemlşerinden sonra twrp yi yeniden başlatıyor musunuz yoksa başlatmadan mı romu kuruyorsunuz ?

Üst Alt