MIUI 12 Redmi Note 8 - Mi Room Beta Rom 20.7.9 Durduruldu-

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Aynı durumu yaşıyordum uygulama ön belleğini ve verilerini temizledim. Apkmirror dan en son Google Play Store sürümünü indirdim ve manuel olarak kurdum şimdilik bir sıkıntı yaşamıyorum, tavsiye ederim.
Bu şekilde hallettim. Teşekkürler.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Tema olayını bilmiyorum ama navigasyon çubuğu Android 10 özelliği, ekleyemezsiniz maalesef. Ancak kasmaması gerek. 2 farklı cihaza Miroom kurdum, aylardır kullanıyorlar ve zerre kasmıyor. Kullandığınız uygulamalar çok yük oluşturuyor olabilir.
Hocam bu romda kulaklık seviyesi kısık stok ile aynı değil çözüm nedir mesela android 10 razer kullanıyorum ses çok iyi stok ile aynı sanırım ama miroomda çok kısık

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Hocam bu romda kulaklık seviyesi kısık stok ile aynı değil çözüm nedir mesela android 10 razer kullanıyorum ses çok iyi stok ile aynı sanırım ama miroomda çok kısık
BuildProb editör ile bölgeyi TR yapmalısın Melih...

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Forumda arama yaparsan bulursun, yazmıştım ...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Build Prop Editor'u indirin, Region diye arama yapın, Çıkan kısımda 2 harfli bir sonuç olacak. Onu TR yapın, kaydedin ve yeniden başlatın. :)

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Slm, öncelikle telefonun rootlu olması gerekli bu işlemi yapman için.
BuildProb u kurduktan sonra ilk açılışında root yetkisi vermelisin programa, buraya kadar bilgin vardır diye düşünüyorum.
Root yetkisi verip programı açtıktan sonra sağ üstte bulunan arama simgesinden "region" araması yap.
Arama sonuçlarında gelen "ro.miui.region" üzerine tıklayınca "value" kısmında, sende muhtemelen büyük harflerle "PL" olarak görülen kısmı büyük harflerle TR yap. Kaydet.
Programın ana ekranına atacak seni kayıt ettikten sonra, sağ üstte üç nokta olan ayarlar sekmesine tıkla ve "Reboot" yap.
Restart. Bu kadar...
Temalarda sıkıntı olursa yeni sürümü yükle. O sorunu da bu şekilde halledersin...

Üst Alt