- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
bir şeyi eksik yapıyorsunuzkurulumu yaptım hocam yıne aynı mıuı 11 e gececem mecbur stabıl gelene kadar
bir şeyi eksik yapıyorsunuzkurulumu yaptım hocam yıne aynı mıuı 11 e gececem mecbur stabıl gelene kadar
Kardeşim miroom yerine başka bir tane rootlasana miroom bence hiç iyi değildi önerim masik 14 kullanman ya da eukurulumu yaptım hocam yıne aynı mıuı 11 e gececem mecbur stabıl gelene kadar
Twrp girin Format data yes yazın formatladıktan sonra reboot (recovery) yapın twrp açıldıktan sonra tekrar wipe Advanced wipe Dalvick chace system vendor internal storage (micro sd ve otg) hariç hepsini silin ardından romu flaşlayın rom flaşladıktan sonra tekrar reboot recovery yapın ve format data yapın ve ardından disable dataencrypt zip dosyayı flaşlayın işlem tamam boot olmıyacaktır.kurulumu yaptım hocam yıne aynı mıuı 11 e gececem mecbur stabıl gelene kadar
Hal oldu hocam çin twrp ile teşekkürlerbir şeyi eksik yapıyorsunuz
Şarj konusunda biraz farki var ama onun dışında stabil ve eu romdan daha özellikli hocam miroomKardeşim miroom yerine başka bir tane rootlasana miroom bence hiç iyi değildi önerim masik 14 kullanman ya da eu
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamen durduruldu gelmeyecek artıkNe kadar güncelleme gelmeyecek
Tamamen durduruldu gelmeyecek artık
Tamamen durduruldu gelmeyecek artık
hocam merhaba, merak ettim acaba nedenmiş bir bilgi var mı?