- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
farklı twrp deneyinhocam ben yukluyorum bootta sureklı kalıyor acılmıyor ne yapmalıyım
farklı twrp deneyinhocam ben yukluyorum bootta sureklı kalıyor acılmıyor ne yapmalıyım
orange fox ta denedım acılmadı sımdı normal twrpde denedım yıne aynıfarklı twrp deneyin
format data yaptınız mı ayrıca twrp değiştirince wipe ve format data yapıp romu tekrar flaşlayınorange fox ta denedım acılmadı sımdı normal twrpde denedım yıne aynı
her ıkı twrp srumundede full sıstemı sıldım oyle yukledım acılmadı sız hangı twrp surumunden yukledınız hocamformat data yaptınız mı ayrıca twrp değiştirince wipe ve format data yapıp romu tekrar flaşlayın
Çin twrp si kullanıyorumher ıkı twrp srumundede full sıstemı sıldım oyle yukledım acılmadı sız hangı twrp surumunden yukledınız hocam
ismini verebilirmisiniz hocamÇin twrp si kullanıyorum
tamam tesekkurler hocam bı oyle denıyımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kurulum install/ sağ alttan install image açılan pencerede recovery işaretleyip çubuğu kaydırıntamam tesekkurler hocam bı oyle denıyım
kurulumu yaptım hocam yıne aynı mıuı 11 e gececem mecbur stabıl gelene kadarkurulum install/ sağ alttan install image açılan pencerede recovery işaretleyip çubuğu kaydırın