- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Kararlı sürüm mü hocam denedin mi?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgüncelleme geldi.
Değişikler listesiGüncellenen uygulamalar: "Kamera", "Galeri", "Masaüstü", "Mesajlar", "Kontrol Merkezi", "Hesap Makinesi", "Sağlık", "Widget Şeridi", "Güvenlik"
- Abonelerin coğrafi konumunu belirlemek için bölgesel parametreler + genişletilmiş telefon kodları tabanı
- Güncellenmiş medya içeriği (duvar kağıdı, bootanimation, sesler)
- Güncellenmiş widget'lar + yenileri eklendi
- Bazı sistem uygulamalarında azaltılmış yazı tipi boyutu
- "Kamera" uygulamasına "Uzun Pozlama" seçeneği eklendi
- Daha önce seçeneklerin eksik olduğu cihazlar için arama penceresini değiştirmek için ek seçenekler eklendi
- Sabit masaüstü kısayolları boyutu ve açık klasörlerdeki kısayollar arasındaki girintiler
- Bazı Google uygulamalarının çalışması düzeltildi, Google hizmetlerine MIUI işlevlerine erişmek için izinler atandı
- Güncellenmiş ses motoru Masik Pulse 4.0
- Bazı sistem uygulamaları için güncellenmiş çeviri (Rusça, Ukraynaca, Beyaz Rusça, Türkçe)
- Cihazın kilidini parmak iziyle açarken titreşimli geri bildirim düzeltildi
- Sistem uygulamaları için donanım hızlandırmayı kullanır
- Daha iyi performans için sistem optimizasyonu
- Engellenecek istenmeyen sitelerin genişletilmiş listesi
- APN ve SPN parametreleri güncellendi
- Daha fazla
Gerçi 12'nin kararlısı çıkmadı ama...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Format data yaparak denedin mi? Dikkat verilerin gider...degerli forumdaşlar, pixel experience romdan bu roma geçemiyorum.twrp üzerinden romu kuruyorum ancak her seferinde twrpye dönüyor.rom açılmıyor.sebep ne olabilir?nasıl kurabilirim?teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu an indiriyorum son sürümü, ilk ben deneyeceğim galiba yine
Son düzenleme: