MIUI 12 Redmi Note 8 Masik Premium - OFFICIAL | 10 Q (30.08.2020)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Masik kurduktan sonra premium kursam ne olur yada kurmalı miyim

Güzel kardeşim bu yöntem ile yükleme yapacaksın,direk P sürümünü yükleyin,BL açılınca tabi Yes~~

Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
hocam kusura bakmazsanız kısaca farkları nedir kullandığım sürümle yazabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim cevap için :)
Estağfurullah pek bir fark yok gelen yenilikleri ekledim hocam

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Bence Masik tüm romların en iyisi :)

Hocam diyeceğim yanlış anlaşılmasın ama nasıl bu kanıya vardınız ? Yani masik rom u digerlerinden üstün kılan nedir ? Bunları gerçekten merak ediyorum. Kusursuz bir rom arıyorum şu telefonu aldıgım günden beri..En verim aldıgım rom Stabil Indian 11.0.5.0 oldu su zamana kadar.Daha öyle ahım şahım bayılacagım bir Miui 12 rom u cıkmadı. Sizce Masik rom un diger romlardan farkları nelerdir.Biraz somut acar mısınız konuyu ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam diyeceğim yanlış anlaşılmasın ama nasıl bu kanıya vardınız ? Yani masik rom u digerlerinden üstün kılan nedir ? Bunları gerçekten merak ediyorum. Kusursuz bir rom arıyorum şu telefonu aldıgım günden beri..En verim aldıgım rom Stabil Indian 11.0.5.0 oldu su zamana kadar.Daha öyle ahım şahım bayılacagım bir Miui 12 rom u cıkmadı. Sizce Masik rom un diger romlardan farkları nelerdir.Biraz somut acar mısınız konuyu ?
MIUI 12'lerde kusursuz diyebileceğimiz bir rom yok henüz hocam. Kararlı sürümler çıkarsa bir tanesine diyebiliriz belki.

Masik'in özelleştirmeleri ve EU'nuj üstüne yapıldığı için biraz daha kararlı olması nedeniyle Masik daha çok seviliyor. Ben EU kullanıyorum memnunum, herhalde Masik kullansam daha memnun olurdum herhalde. :)

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
MIUI 12'lerde kusursuz diyebileceğimiz bir rom yok henüz hocam. Kararlı sürümler çıkarsa bir tanesine diyebiliriz belki.

Masik'in özelleştirmeleri ve EU'nuj üstüne yapıldığı için biraz daha kararlı olması nedeniyle Masik daha çok seviliyor. Ben EU kullanıyorum memnunum, herhalde Masik kullansam daha memnun olurdum herhalde. :)

Hocam bende Eu beta son sürümdeyim şu an memnunum.Ancak akıl akıldan üstündür lafına çok inanırım çokta araştırırım. Elimizde Ferrarimiz var ancak koyacağımız benzin doğru olmalı ki bize maksimum verimi versin.İnanın telefonu alalı 1 sene oldu ağız tadıyla akıcı sekilde kullanamadım.Galiba benim talihsizliğim bu..Aldığım her üründe ufak tefek seylerden dolayı keyfim tadım kacıyor.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam şöyle söyleyeyim bundan önceki cihazlarda da masik rom kullanıyordum bazen macera için miroom vs kuruyordum ama döneceğim yer yine masik romdu bol özelleştirme reklamsız lagsız bugsız bir rom. Yazı tipi değiştirdiğinizde cihazı yeniden başlatmak gerekmiyor. Yani kullanıp kendiniz deneyimleyiniz. Miui 12 romlarda şu an beya olduğu için pil hızlı bitiyor ama yakında stabil gelir düzelir inşallah :)

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Hocam şöyle söyleyeyim bundan önceki cihazlarda da masik rom kullanıyordum bazen macera için miroom vs kuruyordum ama döneceğim yer yine masik romdu bol özelleştirme reklamsız lagsız bugsız bir rom. Yazı tipi değiştirdiğinizde cihazı yeniden başlatmak gerekmiyor. Yani kullanıp kendiniz deneyimleyiniz. Miui 12 romlarda şu an beya olduğu için pil hızlı bitiyor ama yakında stabil gelir düzelir inşallah :)

açıklama için teşekkür ederim hocam.Hangi versiyonu tavsiye edersiniz acaba ?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
açıklama için teşekkür ederim hocam.Hangi versiyonu tavsiye edersiniz acaba ?
Rica ederim hocam son sürüm iyi hocam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu Güncellendi clap~~

Son düzenleme:

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Rica ederim hocam son sürüm iyi hocam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu Güncellendi clap~~
Yani üst taraftaki mesajda olan P versiyon premium versiyon herhalde onumu kurayım.Linki atabilirmisin bana ?

Üst Alt