MIUI 12 Redmi Note 8 Masik Premium - OFFICIAL | 10 Q (30.08.2020)

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
16.1 geldi konuyu guncelleyin isterseniz. Ve Redmi Note 8 için en iyi en stabil performanslı rom hangisi arkadaşıma kuracağım da MIUI 12 için soruyorum. Mi 8se de çok iyi masik ama gingko cihaz da aynı mı?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
16.1 geldi konuyu guncelleyin isterseniz. Ve Redmi Note 8 için en iyi en stabil performanslı rom hangisi arkadaşıma kuracağım da MIUI 12 için soruyorum. Mi 8se de çok iyi masik ama gingko cihaz da aynı mı?
Konu sahibi arkadaş forumdan ayrıldı. Biri almadığı müddetçe konu güncellenmeyecek. 16.1 geleli çok oldu zaten.

Her cihazda aynı olmuyor performansları. Zira hepsi o cihazın Çin betası üzerine kuruluyor. Çin betalar ise cihazdan cihaza çok aşırı fark performans farkı yaratıyor.

Şu an EU 20.8.27 sürümünü kullanıyorum, çok memnunum. Pili kötü değil, performansı da iyi. MIUI 12 beta rom kuracaksınız öneririm. MIUI Hellas da güncellendi ama onu hiç denemedim.

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Konu sahibi arkadaş forumdan ayrıldı. Biri almadığı müddetçe konu güncellenmeyecek. 16.1 geleli çok oldu zaten.

Her cihazda aynı olmuyor performansları. Zira hepsi o cihazın Çin betası üzerine kuruluyor. Çin betalar ise cihazdan cihaza çok aşırı fark performans farkı yaratıyor.

Şu an EU 20.8.27 sürümünü kullanıyorum, çok memnunum. Pili kötü değil, performansı da iyi. MIUI 12 beta rom kuracaksınız öneririm. MIUI Hellas da güncellendi ama onu hiç denemedim.
Teşekkürler bilgim yoktu, ve şöyle bir şey soracağım bootloader kilidi açmak için illa 168 saat beklemek gerekiyor mu,

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12

Masik 16.1 i temiz kurulumla yeniden kurdum, bir şansı daha hakettiğine inandığım için. Kernel yüklemeden deniyorum, bakalım bugün sıkıntı yok. Restart atarsa haberiniz olur zaten. Kaşıntım geçmedi, Masik baya iyiydi ya. Bakalım artık...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Teşekkürler bilgim yoktu, ve şöyle bir şey soracağım bootloader kilidi açmak için illa 168 saat beklemek gerekiyor mu,
168 saat verdiyse evet. Daha fazla da verebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masik 16.1 i temiz kurulumla yeniden kurdum, bir şansı daha hakettiğine inandığım için. Kernel yüklemeden deniyorum, bakalım bugün sıkıntı yok. Restart atarsa haberiniz olur zaten. Kaşıntım geçmedi, Masik baya iyiydi ya. Bakalım artık...
Yeni sürümü bekleseydiniz hocam. Yüksek ihtimalle daha iyi olurdu bu sürümden. :)

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
168 saat verdiyse evet. Daha fazla da verebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni sürümü bekleseydiniz hocam. Yüksek ihtimalle daha iyi olurdu bu sürümden. :)
Yeni sürümünü sen eklersin konuya o zaman :)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
güncelleme geldi.
Değişikler listesi​
Güncellenen uygulamalar: "Kamera", "Galeri", "Masaüstü", "Mesajlar", "Kontrol Merkezi", "Hesap Makinesi", "Sağlık", "Widget Şeridi", "Güvenlik"
- Abonelerin coğrafi konumunu belirlemek için bölgesel parametreler + genişletilmiş telefon kodları tabanı
- Güncellenmiş medya içeriği (duvar kağıdı, bootanimation, sesler)
- Güncellenmiş widget'lar + yenileri eklendi
- Bazı sistem uygulamalarında azaltılmış yazı tipi boyutu
- "Kamera" uygulamasına "Uzun Pozlama" seçeneği eklendi
- Daha önce seçeneklerin eksik olduğu cihazlar için arama penceresini değiştirmek için ek seçenekler eklendi
- Sabit masaüstü kısayolları boyutu ve açık klasörlerdeki kısayollar arasındaki girintiler
- Bazı Google uygulamalarının çalışması düzeltildi, Google hizmetlerine MIUI işlevlerine erişmek için izinler atandı
- Güncellenmiş ses motoru Masik Pulse 4.0
- Bazı sistem uygulamaları için güncellenmiş çeviri (Rusça, Ukraynaca, Beyaz Rusça, Türkçe)
- Cihazın kilidini parmak iziyle açarken titreşimli geri bildirim düzeltildi
- Sistem uygulamaları için donanım hızlandırmayı kullanır
- Daha iyi performans için sistem optimizasyonu
- Engellenecek istenmeyen sitelerin genişletilmiş listesi
- APN ve SPN parametreleri güncellendi
- Daha fazla

Mukohan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
0
degerli forumdaşlar, pixel experience romdan bu roma geçemiyorum.twrp üzerinden romu kuruyorum ancak her seferinde twrpye dönüyor.rom açılmıyor.sebep ne olabilir?nasıl kurabilirim?teşekkürler

Üst Alt