- Adım
- M. Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 11T Pro
- Meslek
- Ofis Sorumlusu
- Konular
- 191
Pil performansı nasıl hocam?Ben dün plunderer kernel yükledim dahada aktı herşey masikte![]()
Pil performansı nasıl hocam?Ben dün plunderer kernel yükledim dahada aktı herşey masikte![]()
Direkt flaşladınız değil mi hocam? Zipten çıkarma şeysi kalmadı herhalde.Simdilik iyi hocam
evet direkt kurdum hocamDirekt flaşladınız değil mi hocam? Zipten çıkarma şeysi kalmadı herhalde.![]()
Temiz kurulum yapiniz format data ve diger wipelar sonra tekrar deneyin hocammerhabalar masik rom kurdum cihaza ama google uygulamalarında sorun yaşıyorum chrome yüklenmiyor drivedan bir şey inmiyor acaba çözümü nasıl olur ? yükleme yapmaya çalışırken yeterli alan yok sd kart veya harici depolamayı deneyin diyor
rica ederim sai uygulamasi ile kurmayi deneyin hocam ben kasayi kullanmiyorum pile etkisi varsd kart buldum tekrar temiz kurulum ile deniyorum şimdi hocam teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de son olarak uygulama kasası çince netten güncel sürümü indirmeyi denediğimde zaten mevcut uygulama diyor ve yüklenmiyor bunun çözümü nedir acaba ?
Bataryası nasıl peki? Ayrıca herhangi bir sıkıntısı oldumu? Kamerada mesela...Ben dün plunderer kernel yükledim dahada aktı herşey masikte![]()
Batarya stock kernel ile aynı hocam ama akıcılık muhteşem kamera çalışıyor hocam sıkıntı yokBataryası nasıl peki? Ayrıca herhangi bir sıkıntısı oldumu? Kamerada mesela...
Hocam bana sormadınız ama Plunderer kernel kurmuş olarak cevaplayayım dedim.Bataryası nasıl peki? Ayrıca herhangi bir sıkıntısı oldumu? Kamerada mesela...