Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

AhmetGS17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8 128 GB
Meslek
Emekli
Konular
1
3 gündür Xiaomi Redmi Note 8 128 GB kullanıcısıyım. Şu ana kadar gayet memnunum.
Ek özelliklerden de memnunum.
Bundan önce LG G4 Stylus kullanıyordum. LG ile Note 8'i karşılatırdığımda tek aradığım ekranı çift dokunarak açma özelliği. Ama bunun dışında Note 8'den çok memnunum.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
3 gündür Xiaomi Redmi Note 8 128 GB kullanıcısıyım. Şu ana kadar gayet memnunum.
Bundan önce LG G4 Stylus kullanıyordum. LG ile Note 8'i karşılatırdığımda tek aradığım ekranı çift dokunarak açma özelliği. Ama bunun dışında Note 8'den çok memnunum.
Ekranı çift tıklayarak hem açabiliyoruz hemde kapatabiliyoruz hocam..

AhmetGS17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8 128 GB
Meslek
Emekli
Konular
1
Teşekkür ederim. Acaba bu özelliği kullanma imkanım nasıl olur.
ROOT konusunda açıkçası pek niyetli değilim. LG'den önce kullandığım Samsung Pocket 'e yapmıştım.
Pek memnun kalmadım.
Güncellemeler konusu başta olmak üzere bana öneri, tavsiye ve uyarılarınız var mı?
2016 yılından bu yana LG kullandım. "Sakın unutma", "Dikkat Et" ve "Yaparsan İyi Olur" tarzındaki uyarılarınız ve telefon kullanımını kolaylaştırıcı ve kullanım kalitesini arttırıcı beni mutlu eder.
Şimdiden herkese teşekkürler.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Teşekkür ederim. Acaba bu özelliği kullanma imkanım nasıl olur.
ROOT konusunda açıkçası pek niyetli değilim. LG'den önce kullandığım Samsung Pocket 'e yapmıştım.
Pek memnun kalmadım.
Güncellemeler konusu başta olmak üzere bana öneri, tavsiye ve uyarılarınız var mı?
2016 yılından bu yana LG kullandım. "Sakın unutma", "Dikkat Et" ve "Yaparsan İyi Olur" tarzındaki uyarılarınız ve telefon kullanımını kolaylaştırıcı ve kullanım kalitesini arttırıcı beni mutlu eder.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Custom rom yüklemen gerek çift tık için...

AhmetGS17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8 128 GB
Meslek
Emekli
Konular
1
Cevaplar için çok teşekkürler. Bana açmak da yetiyor aslında. Saate bakmak ve bildirimleri görmek için falan yeterli. Bu arada aşağıdaki kılıftan aldım. Önü kapalı aradım iyileri cidden çok pahalı. 150-200'den başlıyor hakiki deri kılıflar. Şimdilik şu kılıfla biraz idare ederim. Sonra alırım iyisinden.
Son olarak şunu sormak istiyorum;
LG'de alt kontrol butonlarını düzenleyebiliyordum. Mesela ben LG'yi en solda (geri), ana ekran (yuvarlak), üst bar (aşağı) ve son kullanılanlar (kare) kombinasyonuyla kullanırdım. Note 8'de tek aradığım üst barı aşağı çekme özelliği. Bizim telefonlarda sanırım o özellik yok.
Bildiğim kadarıyla Note 8'de sırayı değiştirmenin dışında İPhone biçiminde yani alt butonsuz kullanmak dışında bir müdahale sözkonusu değil

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Cevaplar için çok teşekkürler. Bana açmak da yetiyor aslında. Saate bakmak ve bildirimleri görmek için falan yeterli. Bu arada aşağıdaki kılıftan aldım. Önü kapalı aradım iyileri cidden çok pahalı. 150-200'den başlıyor hakiki deri kılıflar. Şimdilik şu kılıfla biraz idare ederim. Sonra alırım iyisinden.
Son olarak şunu sormak istiyorum;
LG'de alt kontrol butonlarını düzenleyebiliyordum. Mesela ben LG'yi en solda (geri), ana ekran (yuvarlak), üst bar (aşağı) ve son kullanılanlar (kare) kombinasyonuyla kullanırdım. Note 8'de tek aradığım üst barı aşağı çekme özelliği. Bizim telefonlarda sanırım o özellik yok.
Bildiğim kadarıyla Note 8'de sırayı değiştirmenin dışında İPhone biçiminde yani alt butonsuz kullanmak dışında bir müdahale sözkonusu değil
arkadaki parmak izi sensörünü aşağıya çekerek bildirim çubuğunu indirme ayarı mevcut, işinize yarayabilir.

iamabo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
çıft dokunarak açma özelliği var .

Üst Alt