Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

sArkoZy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Hocam 3/32'lik Note 8 alınmaz ya. Bütçesi yetmiyorsa 4/64'lük Note 7 alsaydı keşke. Hem Çin sürümü cihaz, hem de ne o ram yeter ne de o hafıza.

EU rom kurarsa çözülür sorunu. Global romda BL kilidi açılıp rom root atılınca L1 desteği siliniyor, EU romda böyle bir sorun yok.
telefonu 1 hafta önce 2000tlye aldığını söyledi,64/4 için aradaki fiyat farkına değer mi sizce? bilmediğim için soruyorum

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
telefonu 1 hafta önce 2000tlye aldığını söyledi,64/4 için aradaki fiyat farkına değer mi sizce? bilmediğim için soruyorum
Hocam, garantili almamış cihazı da çok aşırı pahalıya almış. Garantisiz cihazlar telefoncularda 1500-1700₺ arası 4/64lüğü. Kazık yemiş bence. Garantili almış olsa Çin cihazı (sonu JE ile biten) değil, global cihaz (sonu JG ile biten) olması gerekiyordu. İade etsin. 2000₺'ye Redmi Note 9S alınıyor 6/128'liği. :^)

sArkoZy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Hocam, garantili almamış cihazı da çok aşırı pahalıya almış. Garantisiz cihazlar telefoncularda 1500-1700₺ arası 4/64lüğü. Kazık yemiş bence. Garantili almış olsa Çin cihazı (sonu JE ile biten) değil, global cihaz (sonu JG ile biten) olması gerekiyordu. İade etsin. 2000₺'ye Redmi Note 9S alınıyor 6/128'liği. :^)
kutudan çıkan garanti belgesi bu şekildeymiş,satan adam da garantiye göndermek isterseniz telefony bana verin ben göndereyim daha hızlı olur işlemleriniz demiş

Ekli dosyalar

• IMG-20200808-WA0000.jpg
    IMG-20200808-WA0000.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 16

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
kutudan çıkan garanti belgesi bu şekildeymiş,satan adam da garantiye göndermek isterseniz telefony bana verin ben göndereyim daha hızlı olur işlemleriniz demiş
Sizin garantiye yollamanız daha hızlı olur. Bence burada bir iş var, iade edin kurtulun 15 gün geçmeden. Kafanız ağrır sonra.

kdralptkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhabalar, bu gün itibariyle telefonumda hayalet ekran denen problemin oluştuğunu fsrkettim. İlk başta bildirim çubuğunda simgeler kalıyordu, şu an komple uygulama silik şekilde ekranda. Telefonu daha Ocakta aldım, çok da memnunum. Garanti kabul etmiyor diye okudum, ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Merhabalar, bu gün itibariyle telefonumda hayalet ekran denen problemin oluştuğunu fsrkettim. İlk başta bildirim çubuğunda simgeler kalıyordu, şu an komple uygulama silik şekilde ekranda. Telefonu daha Ocakta aldım, çok da memnunum. Garanti kabul etmiyor diye okudum, ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar?
Parlaklık seviyesini fazla yüksekte kullanıyorsanız ghost ekran oluşması normal.

kdralptkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Parlaklık seviyesini fazla yüksekte kullanıyorsanız ghost ekran oluşması normal.

Telefonu aldığımdan beri bir kere yüzde yüz parlaklığa getirmemişimdir. Sürekli kısık ve orta civarlarında. Oyun falan da oynayan biri değilim ama aşırı canımı sıktı bu durum.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Telefonu aldığımdan beri bir kere yüzde yüz parlaklığa getirmemişimdir. Sürekli kısık ve orta civarlarında. Oyun falan da oynayan biri değilim ama aşırı canımı sıktı bu durum.
hangi panel ?

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
cihazda kullanılan panel ne acaba ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Garanti kabul ediyor. Hayalet ekran olunca garanti dahilinde ekran değişimi yapılıyor.

Üst Alt