- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Redmi Note 8Pro
- Konular
- 55
Note8 aldık tianm panel çıktı bhnda ghost oluyormu note 7 de ghosttan çok şikayetçiyüm
Bildiğim kadarıyla Tianma v2 kullanılıyor, Note7'de Tianma v1'di. Ben pek duymadım ghost screen ile karşılaşıldığını Note8'de büyük ihtimalle düzeltilmiş.Note8 aldık tianm panel çıktı bhnda ghost oluyormu note 7 de ghosttan çok şikayetçiyüm
Seri no 36672 ksninde nası v2 oluyorBildiğim kadarıyla Tianma v2 kullanılıyor, Note7'de Tianma v1'di. Ben pek duymadım ghost screen ile karşılaşıldığını Note8'de büyük ihtimalle düzeltilmiş.
Evet şikayetler MIUI 11e geçtikten sonra oluyor demiş herkesBu kendi kendine yenileme sorunu MIUI 11 yüzünden mi oluyormuş? Yani demek istediğiniz hala sorunlari var MIUI 11in
Alakası yok her panelde sorun olacak diye birşey yok, bendeki de tianma panelli note 7 cam gibi hiçbir sıkıntısını görmedim maşallah. Bu biraz şansa bağlı, Note 7 de kullanılan paneller çoğunlukla tianma, sorun çıkma oranı bu sebeple daha yüksekmiş gibi görünüyor. Nadir de olsa shenchao panel kullanan Note 7 ler var piyasada, ayrıca iki cihazı da yanyana getirip bizzat baktım, tianma bariz daha net veriyor beyazları, shenchao panelde hafif sarımtrak görünüm var ama dediğim gibi bunları çoğu kullanıcı fark etmiyor bile.Bildiğim kadarıyla Tianma v2 kullanılıyor, Note7'de Tianma v1'di. Ben pek duymadım ghost screen ile karşılaşıldığını Note8'de büyük ihtimalle düzeltilmiş.
Tussuz kullanimda uygulama ekraninda donma veya stutter yasiyor musunBirkaç gündür endonezya miui 11 v11.0.2.0 sürümündeyim herşey yolunda şimdilik kafam rahat tavsiye ederim
Hayır o konuda sıkıntı yaşamadım henüzTussuz kullanimda uygulama ekraninda donma veya stutter yasiyor musun