Sorun çözüldü mü acaba yaptığınız ayar işe yaradı mı?Benim cihazımda da bu sorun meydana geldi. Maksimum 2 günde bir bu sorunla karşılaşıyordum. Telefonu uyandırdığımda kendi kendine bildirim ekranını açıyor ve bir yerlere dokunuyordu. Ekranı kapatıp açtığımda da sorun çözülüyordu. Ekran testi yaptığımda ve geliştirici seçeneklerinden dokunma konumunu açtığımda bir sorun da görünmüyordu. Bu nedenle sorunun donanımsal olmadığını anladım. Kılıflı-kılıfsız, ekran camlı-camsız kendimce bir çok deneme yaptım. Şuan ufak bir ayar ile çözdüm gibi...Sorunun gerçekten de bu ayar ile çözüldüğüne emin olduğumda sizlerle paylaşacağım.
Kendi kendine kapanma Romdan kaynaklı olabilir ve kendi kendine dokunmada ekran koruyucu kullanıyorsanız bundan kaynaklıda olabilirAynı sorun bende de oluyor saçma yerlere basılı duruyor birde bu aralar kendi kendine telefon kapanıyor sizde de böyle bir şey oldu mu? Çözüm buldunuz mu?
kendine kapanma genelde rom ile alakalı oluyor hocam. tabi ki cihazın donanımsal bir sorunu olmadığına inanıyorsanız. Sizin model için ekranlarda ghost touch duymadım ama net bişey de diyemiyorum. Sıvı teması olma ihtimali var mı?Aynı sorun bende de oluyor saçma yerlere basılı duruyor birde bu aralar kendi kendine telefon kapanıyor sizde de böyle bir şey oldu mu? Çözüm buldunuz mu?
Doğrudur hocam belki bize eu da denk gelmiştir kısacası note serisini batırmaya başladılar gibi 9 serisinde de mediatek koydular 9s sadece snapdragon oldu hele hele bizim cihazı yerin dibine soktularBen tüm romları denedim hepsinde de oldu. Tüm romlarda oluyorsa demek ki donanımsal sorundur.
Eu stabil -beta, miroom stabil-beta, Hindistan stabil, Masik, Miglobe, revolutionOS hepsinde de oldu. Sorunu çıkınca hep bir başka rom denedim. En son garantiye yolladım. Büyük bir ihtimal inceledik sorun yok diyip yollayacaklar.
Cihazım bugün geldi. Ekran değişimi yapılmış. Eski ekranım huaxingdi yenisi de huaxing.Ben tüm romları denedim hepsinde de oldu. Tüm romlarda oluyorsa demek ki donanımsal sorundur.
Eu stabil -beta, miroom stabil-beta, Hindistan stabil, Masik, Miglobe, revolutionOS hepsinde de oldu. Sorunu çıkınca hep bir başka rom denedim. En son garantiye yolladım. Büyük bir ihtimal inceledik sorun yok diyip yollayacaklar.
Bende de huaxing panel hocam geçmiş olsun ama bende 40 yılda bir kere oluyor o yüzden no problem no panicCihazım bugün geldi. Ekran değişimi yapılmış. Eski ekranım huaxingdi yenisi de huaxing.
Evo teknik servisi beni şaşırttı. Ghost touch öyle anında tespit edilebilcek sorun değil çünkü. Thanks Evo.