- Adım
- Yuhun
- Cihazım
- Uh
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 150
Hocam siz hem Redmi Note 8 hem de xiaomi.eu rom nasıl kullanıyorsunuz merak ettim deMiui 11 gelmesine çok az kaldı biraz daha bekleyin bende sizin gibi sabırsızlıkla beklemedeyim
Hocam siz hem Redmi Note 8 hem de xiaomi.eu rom nasıl kullanıyorsunuz merak ettim de
Ben de heyecan yaptım ya,ondan sordumKullanmıyorum hocam note 7 den daha yeni note 8e geçtim imzanın bi kaç yerini düzelmemişim gerçi olsada kullansak dimi
Kaçak telefon satıyor büyük ihtiml uzak dur.İmei kayıt işi vs sahtekarlık başka birşey değil.Mr.Fatih cihazı hepsiburadadan yetkili satıcıdan alsam çift sim kart kayıtlı oluyor degilmi ? Babamın tanıdığı var perakende satış yapıyor bugün konuştum 1400 bırakırım diyor tek sim kayıtlı herhangi bir sorunu olursa ben hallederim diyor sizce tanıdıktanmi alsam hepsiburadadanmi ?
Kacak değilKaçak telefon satıyor büyük ihtiml uzak dur.İmei kayıt işi vs sahtekarlık başka birşey değil.
Ne pekiKacak değil
Ben 2 adet aldım, klavye 2 telefonda da ciddi takılmalar var, çok can sıkıcı oluyor. Özellikle a, ü i, ve n harfleri ilk seferde basmıyor yada yan tuşların karakterlerini yazma eğiliminde. Kamera vatsap resim çekmede florasan lambada dalgalanma yapıyor. Rehber ve bir çok uygulama Xaomi firmasına değil google ye ait. Kaldır desende güncelleme listesinde çıkıyor. Youtubdan internet üzerinden video seyrederken tam ekran yaptığında video ekranın alt kısmı tırpanlanmış olarak geliyor.Cihazı almayi düşünüyorum bir sıkıntısı yok dimi?
Birtek sosyal medya uygulamalarında kamera performansı 0'ın altında eksilerde,diğer sorunlar için aynı fikirde değilim,ben yaşamadımBen 2 adet aldım, klavye 2 telefonda da ciddi takılmalar var, çok can sıkıcı oluyor. Özellikle a, ü i, ve n harfleri ilk seferde basmıyor yada yan tuşların karakterlerini yazma eğiliminde. Kamera vatsap resim çekmede florasan lambada dalgalanma yapıyor. Rehber ve bir çok uygulama Xaomi firmasına değil google ye ait. Kaldır desende güncelleme listesinde çıkıyor. Youtubdan internet üzerinden video seyrederken tam ekran yaptığında video ekranın alt kısmı tırpanlanmış olarak geliyor.
İnternet hızı ve şarjı iyi. Biraz kalın bir telefon. 11 rom güncellemesini bekleyin ve yorumlara göre kara verin. Geliştiriciler için tasarlanmış yorumları var. Ayrıca pc suit programı ile 2 ayrı bilgisayarda telefonu haftalardır bağlantı kuramadım, telefonu bir türlü görmüyor. Ben kullanıcı olarak aldım ve çok pişmanın. Umarım yeni rom işe yarar yoksa benim için xaomi tercih etmeyeceğim bir marka olacak. Eski model cihazları kullanalar memnun. İyi araştırın derim.