- Adım
- Yuhun
- Cihazım
- Uh
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 150
şimdi benim cihazımın bootloader kilidi kapalı 167 saat beklemek zorundayım 2nci maddede yazan
- 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. -
Bu işlemi hangi menüden nasıl yapabilirim, Bootloader kilide kapalıyken bu güncellemeyi yükleyebilir miyim? açıklarsan sevinirim
MIUI 10.3.5.0 Kararlı Global Room
Mr.Fatih sizler redmi not 8 kullanıcısı olarak memnunmusunuz ? pilde kaç saat alıyorsunuz birde sizlerden ricam bana stock ve gcam den fotoğraf atabilirmisiniz ? Bi kaç ornek black fridayda alacağım beyaz olanını
Cihazı almayi düşünüyorum bir sıkıntısı yok dimi?
Ghost screen falan olurmu gerçi sıkıntı olursa hakem heyetine veririm de kamerra falan güzelmibazen klavye dokunmadığı problem yaratabiliyor, Alışıyorsun bir müddet sonra
benim en büyük şikayetim yakınlık sensörünün calibre edilmemesi konuşurken saçma sapan yerlere girebiliyor yanağın sesi kapat butonuna gelebiliyor, konuşurken tuşları kitleyip öyle kullanıyorum, belki ilerde güncellemeler ile düzelir bu iki durum hariç işimi falzasıyla görüyor
Ghost screen falan olurmu gerçi sıkıntı olursa hakem heyetine veririm de kamerra falan güzelmi